PeristeriNews.gr
Lifestyle

H Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα παντρεύεται στον Σκορπιό


Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, κόρη του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, παντρεύεται στο Σκορπιό τον σύντροφό της επιχειρηματία, Juan Sartori την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015, ακριβώς 47 χρόνια μετά το γάμο του Ωνάση με την Τζάκι στις 20 Οκτωβρίου 1968.

Ekaterina-Rybolovleva_Juan-Sartori

Το αποκαλύπτει η ίδια στη δισέλιδη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΒΗΜΑ της Κυριακής. “Θέλω να ανακοινώσω ότι παντρεύομαι και είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη που θα τελέσω το γάμο μου στο Σκορπιό την ερχόμενη Τετάρτη 21 Οκτωβρίου. Θα γιορτάσουμε το γεγονός μέσα από μία σεμνή τελετή στην οποία θα δώσουν το παρόν μόνο η οικογένειά μας και οι στενότεροι φίλοι μας. Αυτό είναι το σημαντικό για εμένα. Μέσα από το μεγάλο αυτό γεγονός ο Σκορπιός συνδέεται ολοένα και περισσότερο με τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου. Επιθυμώ επίσης να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της γειτονικής Λευκάδας. Σε όλους εκείνους που είναι πάντα τόσο φιλόξενοι, δείχνουν σεβασμό και κατανοούν ότι χρειαζόμαστε να προστατεύσουμε την ιδιωτική μας ζωή”, τονίζει μεταξύ άλλων προαναγγέλλοντας έτσι και το γάμο της.

Δηλώνοντας ευτυχής που θα τελέσει το γάμο της στο Σκορπιό, η Ριμπολόβλεβα μίλησε για μία σεμνή τελετή, στην οποία θα δώσουν το παρών μόνο τα μέλη της οικογένειας και οι στενότεροι φίλοι. «Αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Μέσα από αυτό το μεγάλο γεγονός ο Σκορπιός συνδέεται ολοένα και περισσότερο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου», είπε στην συνέντευξή της.

Δύο χρόνια μετά από την απόφαση του πατέρα της να αγοράσει το Σκορπιό από την Αθηνά Ωνάση, η Ριμπολόβλεβα δηλώνει ότι το νησί είναι «το προσωπικό μου καταφύγιο που με βοηθά να ξεκουραστώ και να επιστρέψω πιο δυνατή στις υποχρεώσεις μου. Είναι το δεύτερό μου σπίτι, ο απόλυτος προορισμός για τις διακοπές μου» και προσθέτει: «Είναι επίσης ένα ιερό μέρος, γεμάτο ιστορία, παράδοση και σεβασμό. Όλα αυτά οφείλονται στην κληρονομία που άφησε πίσω του ο Αριστοτέλης Ωνάσης»

Ο μέλλων σύζυγος της Εκατερίνα, ο Juan Sartori είναι επιχειρηματίας με διεθνή παρουσία (πρόεδρος του Union Group που δραστηριοποιείται σε ενέργεια , πετρέλαια, real estate κλπ στην Λατινική Αμερική.) Είναι Ελβετός πολίτης ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ουρουγουάη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment