PeristeriNews.gr
Αθλητικά

H αποστολή του κυπέλλου με Βόλο – Ανακοίνωση της ΠΑΕ


Την αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανακοίνωσε σήμερα μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης.

Την αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακού Βόλου για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (18.00) ανακοίνωσε σήμερα μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης.

Την αποτελούν οι:
Ιτάνζ, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Μελισσάς, Ολιβέιρα, Σαμπού, Δάρλας, Καραγκούνης, Καραλής, Τάτος, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Μπρίτο, Φαβάλι, Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Αναστασάκος, Αθανασίου.

Οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές θα αποσυρθούν σήμερα το βράδυ στο ξενοδοχείο.

Αύριο το πρωί θα προπονηθούν στο αθλητικό κέντρο και στην συνέχεια θα αναχωρήσουν.

Οι Μιχαηλίδης και Μπαζίνσκι θα συνεχίσουν το διήμερο, Τρίτη και Τετάρτη, το πρόγραμμα τους στην Αθήνα υπό την επίβλεψη του γυμναστή αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά.

Όσον αφορά το θέμα του Ανρί Καμαρά, ο παίκτης προπονήθηκε κανονικά.

Παραδέχθηκε το λάθος του ενώπιον των συμπαικτών του και του τεχνικού επιτελείου και θα του επιβληθεί το προβλεπόμενο πρόστιμο βάσει του εσωτερικού κανονισμού.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Η ΠΑΕ Ατρόμητος χαιρετίζει την πρωτοβουλία του κυρίου Αχιλλέα Μπέου να ζητήσει έλεγχο ντόπινγκ σε όλες τις ομάδες που αγωνίζονται την Τετάρτη στους ημιτελικούς του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

Συμφωνούμε και επαυξάνουμε.

Προτείνουμε λοιπόν ο έλεγχος ντόπινγκ για το μεταξύ μας παιχνίδι να μη πραγματοποιηθεί με τη συνήθη διαδικασία της συλλογής ούρων αλλά να γίνει με αιμοληψία.

Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να το πράξουμε.

Όσον αφορά δε, την ανακοίνωση για τις δηλώσεις του προπονητή μας και τα περί «μικρών» ομάδων, τις απαντήσεις θα τις δώσουμε μέσα στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment