PeristeriNews.gr
Αθλητικά

H αποστολή του αγώνα κυπέλλου με Γιαννιτσά


Την αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη, ανακοίνωσε, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης.

Την αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (14.00) ανακοίνωσε αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής (πρωινής) προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης.

Οι 18 παίκτες που θα αναχωρήσουν σήμερα το απόγευμα για την πόλη του νομού Πέλλας είναι οι εξής: Μιχαηλίδης, Σάντκβιστ, Μπαζίνσκι, Μελισσάς, Νάστος, Σαμπού, Ολιβέιρα, Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας, Αποστολόπουλος, Τάτος, Καραγκούνης, Καραλής, Φαβάλι, Σαγκανόφσκι, Περόνε, Μπρίτο, Καμαρά.

Από την χθεσινή προπόνηση απουσίασαν οι Σαρμιέντο, Βινιάλ και Αναστασάκος.

Ο Σαρμιέντο υπέστη διάστρεμμα στο ματς με τη Ξάνθη και θα μείνει τουλάχιστον δύο εβδομάδες εκτός προπονήσεων. Ο Βινιάλ έκανε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Αναστασάκος παραμένει κλινήρης στο σπίτι του.

* Στην Εθνική Νέων κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Μπάλλας και Φώτης Καϊμακαμούδης για το 4ο διεθνές φιλικό τουρνουά που θα διεξαχθεί στην πόλη Λιμόζ της Γαλλίας (25-31/10/2010).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment