PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Hμερίδα του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου (video)


Πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαρτίου στο ΚΥΒΕ με την συμμετοχή αρκετών επαγγελματιών του Περιστερίου και παρουσία της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Β. Μαλιοστάθη

Στις 2 Μαρτίου 2011 στην αίθουσα του ΚΥΒΕ πραγματοποιήθηκε μια σημαντική ημερίδα ενημέρωσης αναφορικά με το πρόγραμμα «Διαρθρωτική Προσαρμογή Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που απασχολούν 1-49 άτομα, εντός της Οικονομικής Κρίσης», με την συμμετοχή αρκετών επαγγελματιών του Περιστερίου και παρουσία της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, Βασιλικής Μαλιοστάθη.

Η εν λόγω ημερίδα συνδιοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο και την εταιρεία συμβούλων «Top Development», η οποία είναι και η ανάδοχη εταιρεία υλοποίησης του προγράμματος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι βασικές παράμετροι του προγράμματος από τους εξειδικευμένους συμβούλους της προαναφερθείσας εταιρείας, Τάσο Βουρλιωτάκη και Νίκο Χατζηδημητρίου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε διαλογική συζήτηση σχετικά με τις προοπτικές, τις δυσκολίες και τους στόχους του προγράμματος.

Το πρόγραμμα θα παραμείνει ανοικτό μέχρι την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011. Για οποιαδήποτε περεταίρω διευκρινίσεις ή για πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Top Development ή στον Εμπορικό Σύλλογο Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τσιόδρας: Σήμα κινδύνου για ιλαρά, κοκκύτη, στρεπτόκοκκο

Peristeri News

Στο ΣτΕ το πολεοδομικό σχέδιο των πυρόπληκτων περιοχών

Peristeri News

ΕΟΦ: Ανακαλείται συμπλήρωμα διατροφής για μη εγκεκριμένο συστατικό

Peristeri News

Leave a Comment