Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν στο νοσοκομείο Νίκαιας



Σημαντικές φθορές προκάλεσαν χθες το βράδυ μια ομάδα ατόμων Ρομά στο νοσοκομείο της Νίκαιας, και χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία για να μην επεκταθούν περισσότερο.

Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος τη ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, χθες βράδυ στις 11μ.μ. έφθασαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Νίκαιας ένας 16χρονος Ρομά που είχε τραύμα στο χέρι του με τη συνοδεία 7 ατόμων, επίσης Ρομά.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως έφθασαν εκεί σε ένα νοσοκομείο που δεν εφημέρευε.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο η ελλιπέστατη φύλαξη οφείλεται γι’ αυτό. Μπήκαν επτά άτομα ζήτησαν γιατρό και πριν προλάβουν να τελειώσουν το αίτημα τους άρχισαν όλοι να σπάνε ότι έβρισκαν μπροστά τους. Τα έκαναν λαμπόγιαλο. Επικράτησε πανικός. Επενέβη η ασφάλεια του νοσοκομείου έγκαιρα και η αστυνομία και γλύτωσαν τα χειρότερα και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

«Δεν μας φθάνει η κούραση, η εξάντληση κινδυνεύει και η ζωή μας από το κάθε επικίνδυνο άτομο που επισκέπτεται τα νοσοκομεία» επισημαίνει ο κ. Γιαννάκος.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων (video)

Peristeri News

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται μη ασφαλές τρόφιμο

Peristeri News

Περιστέρι: Συνελήφθη 51χρονος για διάρρηξη ATM

Peristeri News

Leave a Comment