Viber
PeristeriNews.gr
Lifestyle

Γλέντι μέχρι πρωίας μετά το γάμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου



Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής κράτησε το γλέντι.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής κράτησε το γλέντι, μετά το γάμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Απόστολο Μαντή, στα Λουτρά Αιδηψού, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού Eviazoom, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο εκλεκτός της καρδιάς της έφτασαν στο χώρο, όπου έγινε η δεξίωση λίγο πριν από τα μεσάνυχτα και… αναχώρησαν από εκεί όταν πια είχε ξημερώσει.

Τα ξημερώματα έφυγαν και οι περισσότεροι καλεσμένοι, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της βραδιάς ταλαιπωρήθηκαν λίγο, λόγω της βροχής που ήταν έντονη για αρκετή ώρα.

Η νύφη μπορεί να τήρησε το… έθιμο και να έστησε το γαμπρό σχεδόν μιάμιση ώρα, αλλά σύμφωνα με όσους παρευρέθηκαν στο μυστήριο, δεν πάτησε το πόδι του αγαπημένου της.

Στο γάμο ήταν παρών μόνο ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς το ζευγάρι θα παραχωρήσει τραπέζι στην Αθήνα για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
blank

Βίντεο από τον Alpha


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Έλενα Παπαρίζου

Peristeri News

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή

Peristeri News

Προκόπης Αγαθοκλέους: Μετά από τον Άγιο Παΐσιο δεν δέχθηκα καμία τηλεοπτική πρόταση

Peristeri News

Leave a Comment