Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Γκάμπριελ: Οι αλλαγές στην Ελλάδα να μην γίνουν σε βάρος των Ευρωπαίων



Μήνυμα στην Αθήνα, ότι οι αλλαγές που αποφασίσθηκαν από τη νέα κυβέρνηση «δεν πρέπει να γίνουν σε βάρος των υπολοίπων Ευρωπαίων», έστειλε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας.

Μήνυμα στην Αθήνα, ότι οι αλλαγές που αποφασίσθηκαν από τη νέα κυβέρνηση «δεν πρέπει να γίνουν σε βάρος των υπολοίπων Ευρωπαίων», έστειλε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

«Φυσικά κάθε δημοκράτης οφείλει να σεβασθεί μία δημοκρατική απόφαση (του ελληνικού λαού), όπως οφείλει να αποδεχθεί το δικαίωμα της νέας ελληνικής κυβέρνησης να θέσει έναν νέο προσανατολισμό», δήλωσε ο σοσιαλδημοκράτης αντικαγκελάριος από το βήμα του γερμανικού κοινοβουλίου.

Είναι, όμως, επίσης αλήθεια, συμπλήρωσε ο κ. Γκάμπριελ, ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες έχουν το δικαίωμα να περιμένουν ότι οι αλλαγές στην ελληνική πολιτική δεν θα γίνουν εις βάρος τους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Peristeri News

Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε παραλία του Σίδνεϊ

Peristeri News

Συρία: Διαδοχικές επιθέσεις σε αρκετά σημεία της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment