Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Γκ. Χαρδούβελης: Την Παρασκευή κατατίθεται η ρύθμιση για τον ΕΝΦΙΑ

Πρόδρομο για την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος στα τέλη Σεπτεμβρίου χαρακτήρισε τις συναντήσεις με την τρόικα στο Παρίσι ο υπουργός Οικονομικών.

Πρόδρομο για την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος στα τέλη Σεπτεμβρίου χαρακτήρισε τις συναντήσεις με την τρόικα στο Παρίσι ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, ενώ ερωτηθείς σχετικά ανέφερε ότι οι ρυθμίσεις για τον ΕΝΦΙΑ θα κατατεθούν την Παρασκευή.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου όπου συμμετείχε σε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, ο κ. Χαρδούβελης έθεσε ως προτεραιότητα της ελληνικής πλευράς την ανάκτηση της αξιοπιστίας «με την αξιοπιστία μπορούμε να καταφέρουμε πολλά» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τις φοροελαφρύνσεις που εξετάζει η κυβέρνησης διευκρίνισε ότι δεν αποτελούν θέμα στην ατζέντα των συνομιλιών, ωστόσο, «αν ερωτηθούμε θα έχουμε απαντήσεις» ανέφερε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Φορολοταρία Ιανουαρίου 2026 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Αυξημένα στα 23,6 δισ. ευρώ τα έσοδα από τον τουρισμό το 2025

Peristeri News

Ακρίβεια στα σαρακοστιανά: Έως 21% πάνω τα θαλασσινά

Peristeri News

Leave a Comment