Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Γερμανία: Αυτοκτόνησε ο υπ. Οικονομικών της Έσσης

Νεκρός στις γραμμές του τρένου στην περιοχή Χόχαϊμ της Έσσης βρέθηκε χθες ο υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου Τόμας Σέφερ.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ο 54χρονος χριστιανοδημοκράτης (CDU) αυτοκτόνησε. Η σορός του αναγνωρίστηκε νωρίτερα σήμερα.

«Αιφνιδιασμένος» και «σοκαρισμένος» δήλωσε σήμερα ο Πρωθυπουργός της Έσσης Φόλκερ Μπουφιέ, επισημαίνοντας ότι ο επί χρόνια συνεργάτης του ανησυχούσε ιδιαίτερα για την κρίση του κορονοϊού και εργαζόταν μέρα και νύχτα προκειμένου να βρει τρόπους για την αντιμετώπισή της, σε ό,τι αφορά την χρηματοδότηση και την οργάνωση των υπηρεσιών.

«Φαίνεται ότι φοβόταν ότι δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών. Νομίζω ότι τον λύγισαν αυτές οι ανησυχίες. Δυστυχώς δεν κατάφερε να βρει διέξοδο», δήλωσε ο κ. Μπουφιέ.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ισπανία: Έκτακτο πακέτο φοροελαφρύνσεων λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή

Peristeri News

Τουρκία: Επιστολή «διαμαρτυρίας» για τους Patriot στην Κάρπαθο

Peristeri News

Βόρεια Κορέα: Σαρωτική νίκη για το κόμμα του Κιμ Γιονγκ Ουν στις εκλογές

Peristeri News

Leave a Comment