Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Περιστερίου καλεί τους αντιπροσώπους και τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2025, στις 10:00 π.μ., στο Αμφιθέατρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου (Παναγή Τσαλδάρη 2).
Κεντρικό θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι:
«Η παρέμβασή μας στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία μας, στο φόντο των πραγματικών αναγκών για σύγχρονη, ολόπλευρη, δημόσια και δωρεάν Παιδεία, και ο προγραμματισμός για τις δράσεις μας το επόμενο διάστημα».
Η Ένωση τονίζει ότι η παρουσία όλων των αντιπροσώπων, των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων αλλά και των γονέων είναι ιδιαίτερα σημαντική, προκειμένου να γίνει ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών και να διαμορφωθεί συλλογική στάση και δράση για πιο μαζικές και αποτελεσματικές παρεμβάσεις στα ζητήματα της εκπαίδευσης.

