PeristeriNews.gr
Καιρός

Γενικά αίθριος καιρός


Γενικά αίθριος ο καιρός, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο και τη Μακεδονία κυρίως στα ορεινά και πιθανώς στα ορεινά της Θεσσαλίας, της δυτικής και κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 25 με 27 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3, τις απογευματινές ώρες πρόσκαιρα από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της δυτικής και κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 26 με 28 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Στη νότια χώρα αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με ασθενείς τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα δυτικά ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα δυτικά, θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αίθριος καιρός τη νύχτα τοπικές βροχές

Peristeri News

Νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας

Peristeri News

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες

Peristeri News

Leave a Comment