Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Γαλλία: Μεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη στην περιοχή Γκαρ ντε Λιόν



Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή του Γκαρ ντε Λιόν του Παρισιού, σύμφωνα το πρακτορείο Reuters.

Στην περιοχή αυτή σημειώθηκαν νωρίτερα επεισόδια, στο περιθώριο της συναυλίας που πρόκειται να δώσει απόψε στο Μπερσί ο Κονγκολέζος καλλιτέχνης Φάλι Ιπούπα.

Οι αστυνομικές αρχές κάλεσαν τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή και ανέφεραν ότι είναι σε εξέλιξη η εκκένωση του σταθμού, για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro, ο Φάλι Ιπούπα είχε γίνει στόχος των αντιπάλων του καθεστώτος του προέδρου της ΛΔ του Κονγκό, του Φέλιξ Τσισεκέντι. Δεν έχει εμφανιστεί στη Γαλλία εδώ και πάνω από 10 χρόνια, εξαιτίας των απειλών που δέχεται. Το 2017 αναγκάστηκε να ματαιώσει μια άλλη συναυλία του στο La Cigale.

«Η αστυνομία επενέβη για να σταματήσει τη διαδήλωση», ανέφεραν οι αρχές, κάνοντας λόγο για φωτιές σε μηχανάκια και κάδους απορριμμάτων.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Peristeri News

Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε παραλία του Σίδνεϊ

Peristeri News

Συρία: Διαδοχικές επιθέσεις σε αρκετά σημεία της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment