Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ.Βρούτσης: Θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι στις συνδικαλιστικές οργανώσεις



Ο κ. Βρούτσης ανέφερε, ότι το υπουργείο Εργασίας θα επιδιώξει την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Τη διαβεβαίωση ότι έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την καταβολή των λειτουργικών δαπανών και τη μισθοδοσία των εργαζομένων στις συνδικαλιστικές οργανώσεις, έδωσε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης, στα μέλη της αντιπροσωπείας του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων στις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, με τα οποία συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης.

Ο κ. Βρούτσης ανέφερε, επίσης, ότι το υπουργείο Εργασίας θα επιδιώξει την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και τόνισε ότι η κυβέρνηση στηρίζει την αυτονομία και την ανεξαρτησία του συνδικαλιστικού κινήματος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Μαρία Μπόλαρη, καθώς και οι πρόεδροι των Εργατικών Κέντρων Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Βόλου.

Οι εργαζόμενοι στις συνδικαλιστικές οργανώσεις παραμένουν απλήρωτοι επί επτά μήνες, λόγω της κατάργησης των οργανισμών Εστίας και Κατοικίας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Μητσοτάκης σε αγρότες: Ναι στον διάλογο, αλλά όχι στο παράλογο

Peristeri News

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πέρασε» με 159 «ναι» από τη Βουλή η ένταξη του στην ΑΑΔΕ

Peristeri News

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άρση της βουλευτικής ασυλίας της

Peristeri News

Leave a Comment