Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Γ. Στουρνάρας: Ουδέποτε συνομίλησα με τον ΥΠΟΙΚ της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας



Διαψεύδει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας Νόρμπερτ Βάτερ-Μπόργιανς στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι είχε έρθει σε επαφή με την προηγούμενη κυβέρνηση για να δώσει λίστες καταθετών στην Ελβετία, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Ο κ. Στουρνάρας, υπουργός Οικονομικών στην προηγούμενη κυβέρνηση, εκφράζει την έκπληξή του, καθώς, όπως δηλώνει, δεν έχει συναντήσει ποτέ τον εν λόγω υπουργό του γερμανικού κρατιδίου.

«Ουδέποτε συναντήθηκα, γνώρισα ή συνομίλησα ποτέ με τον κ. Νόρμπερτ Βάλτερ-Μπόργιανς και ουδεμία πρόθεση εκδηλώθηκε από την πλευρά του κρατιδίου για να μας παραδώσει λίστες με Ελληνες καταθέτες» τονίζει ο κ. Στουρνάρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Με το βλέμμα στις τιμές η επιλογή τροφίμων για τους Έλληνες

Peristeri News

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Ιουνίου

Peristeri News

ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε 5 πρατήρια καυσίμων και άλλα 5 στο μικροσκόπιο

Peristeri News

Leave a Comment