Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ.Στουρνάρας: Η ΕΡΤ θα ανοίξει σύντομα, όχι όμως άμεσα

Υπεραμύνθηκε της απόφασης για το κλείσιμο της ΕΡΤ ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, κατά τη συνάντησή του με στελέχη της EBU.

Υπεραμύνθηκε της απόφασης για το κλείσιμο της ΕΡΤ ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, κατά τη συνάντησή του με στελέχη της EBU, διαβεβαιώνοντας πως στόχος της κυβέρνησης είναι να ανοίξει και πάλι το συντομότερο δυνατό η δημόσια ραδιοτηλεόραση, κάτι που όπως σημείωσε, δεν μπορεί να γίνει άμεσα.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης, Ζαν Πολ Φιλιπό και η γενική διευθύντρια της EBU, Ινγκρίτ Ντελτάνρ ζήτησαν την άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ, ενώ ο κ. Στουρνάρας σημείωσε πως ο ακριβής χρόνος επαναλειτουργίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης θα καθοριστεί από την κυβέρνηση.

Τα στελέχη της EBU παρέδωσαν στον υπουργό Οικονομικών, επιστολή με το αίτημά τους, την οποία υπογράφουν 51 διευθυντές και πρόεδροι δημοσίων ΜΜΕ από την Ευρώπη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment