Viber
PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός: Ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια τόνωσης της αγοράς

Δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής για το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή.

Για μια νέα προσπάθεια τόνωσης της αγοράς και της απασχόλησης έκανε λόγο ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, αναφερόμενος στο εκπτωτικό δεκαήμερo και το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων Κυριακή.

Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα η κίνηση αυτή να επιδράσει θετικά στην αγορά και να τηρηθούν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις που θέτει ο Νόμος για την προστασία των εργαζομένων.

Ο κ. Σγουρός δεσμεύθηκε ότι «η Περιφέρεια Αττικής, ακολουθώντας τη διαδικασία του ουσιαστικού διαλόγου με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σε κάθε Αντιπεριφέρεια, θα συμβάλλει ώστε να υπάρξουν οι προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία της αγοράς συγκεκριμένες Κυριακές του χρόνου».

«Είναι προς το συμφέρον των καταναλωτών, των νέων ανθρώπων που αναζητούν δουλειά και των εμπόρων, που αποτελούν σημαντικό παράγοντα της ελληνικής οικονομίας», κατέληξε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αυτοψία του Περιφερειάρχη Αττικής σε μείζον έργο οδικής ασφάλειας στη Μάνδρα

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Η ανθεκτικότητα των υποδομών της Αττικής είναι εθνικό ζήτημα

Peristeri News

Κατάσχεση 4.780 κιλών ακατάλληλου κρέατος την Τσικνοπέμπτη

Peristeri News

Leave a Comment