Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ. Κουμουτσάκος: Κλίμα ανοχής σε αντισυνταγματικές πρακτικές



«Η κυβέρνηση καλλιεργεί ένα επικίνδυνο κλίμα ανοχής σε αντισυνταγματικές πρακτικές, σε έναν εθισμό αυταρχικού βολονταρισμού», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά», με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη ότι το κίνημα «Παραιτηθείτε» κινείται στα όρια του Συντάγματος.

Για την προσπάθεια διεύρυνσης της Ν.Δ., ο κ. Κουμουτσάκος εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος επισημαίνει ότι το άνοιγμα του κόμματος σε ολόκληρη την κοινωνία γίνεται επιτακτικό «προκειμένου μια ισχυρή μεταρρυθμιστική κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα οριστικά έξω από την κρίση».

Σχετικά με τις αλλαγές στα εργασιακά, αναφέρει ότι οι προτάσεις των δανειστών για ομαδικές απολύσεις είχαν τεθεί και επί κυβερνήσεως Ν.Δ. «αλλά ποτέ δεν έγινα δεκτές», ενώ αντίθετα επισημαίνει την ανάγκη αλλαγής του συνδικαλιστικού νόμου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στη Βουλή η Συμφωνία για τις Συλλογικές Συμβάσεις

Peristeri News

Δ. Κουτσούμπας: Μόνη διέξοδος για τον λαό η επαναστατική ανατροπή

Peristeri News

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ακριτίδης

Peristeri News

Leave a Comment