Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Γ. Κατρούγκαλος: Για πρώτη φορά συνταξιούχοι μίας ταχύτητας

Τη διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει ειδική μέριμνα για κατηγορίες όπως τα «μπλοκάκια» έδωσε ο υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, υπεραμυνόμενος των προωθούμενων αλλαγών στο ασφαλιστικό, οι οποίες, όπως είπε, θα διασφαλίζουν ότι «για πρώτη φορά θα έχουμε συνταξιούχους μίας ταχύτητας».

Ο κ. Κατρούγκαλος υποστήριξε ότι το μνημόνιο, ο στρεβλός χαρακτήρας του συστήματος και το PSI, είναι οι τρεις βασικοί λόγοι για τους οποίους απαιτούνται οι αλλαγές στο ασφαλιστικό.

Έκανε λόγο για παραπληροφόρηση στο θέμα των αλλαγών, ενώ ανέφερε πως θα έχει συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, με τον οποίο θα εξετάσουν από κοινού το “πάντρεμα” του ασφαλιστικού με το φορολογικό.

 

Για τις επαφές που ξεκινά στην Ε.Ε., ο υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι αυτό γίνεται γιατί το ασφαλιστικό είναι εθνικό θέμα, αλλά και ευρωπαϊκό.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Νέα 24ωρη απεργία τα ταξί από τη Δευτέρα

Peristeri News

Τέμπη: Ξεκινά αύριο η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα

Peristeri News

Τέλος η πώληση καπνικών προϊόντων και αλκοόλ σε ανηλίκους στην Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment