Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Φουλ για νίκη στην πρεμιέρα το Περιστέρι με τον κόσμο δίπλα του



Με όλα του τα «όπλα» και τον κόσμο στο πλευρό του, καλή αρχή θέλει να κάνει η ομάδα του Τζίμη Κουστένη, σήμερα στις 17.00 στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Με όλα του τα «όπλα» και τον κόσμο στο πλευρό του αναμένεται να παρουσιαστεί το Περιστέρι στην σημερινή (17:00) πρεμιέρα του πρωταθλήματος της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ, κόντρα στον Πανελευσινιακό, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (Κένεντυ και Γιαννιτσών ).

Η προετοιμασία μας ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση χθες το απόγευμα, όπου ο Τζίμης Κουστένης είδε και τον Φώτη Ζούμπο να προπονείται κανονικά (ξεπέρασε το τράβηγμα στον τετρακέφαλο) και να τίθεται στη διάθεσή του, όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι «κυανοκίτρινοι».

Άπαντες στις τάξεις του Περιστερίου θέλουν τον κόσμο δίπλα τους, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις των Τζίμη Κουστένη και Νώντα Παπαντωνίου στο site του ΕΣΑΚΕ:

«Το Σάββατο ξεκινάει για εμάς ένας μαραθώνιος 26 αγώνων. Σίγουρα, μία πρεμιέρα έχει ιδιαιτερότητες, ωστόσο καμία ομάδα δεν κατακτά το πρωτάθλημα ούτε υποβιβάζεται μετά την πρώτη αγωνιστική. Η αλήθεια είναι πως ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι, όπως άλλωστε και καμία από τις ομάδες. Πιστεύω, όμως, πως με τη βοήθεια του κόσμου μας, η στήριξη του οποίου είναι απαραίτητη τόσο το Σάββατο, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, μπορούμε να καταφέρουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα την προσπάθειά μας. Το έργο μας, πάντως, θα είναι δύσκολο απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», δήλωσε ο 46χρονος κόουτς.

Από μέρους του ο Νώντας Παπαντωνίου σημείωσε: «Το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό κρύβει κινδύνους, όχι μόνο γιατί είναι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά γιατί ο αντίπαλός μας διαθέτει ένα δυνατό σύνολο. Το βέβαιο είναι πως ούτε εμείς μα ούτε και ο Πανελευσιανός είμαστε έτοιμοι. Ωστόσο, είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Μεγάλο ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού θα παίξει η υποστήριξη του κόσμου μας. Χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων μας. Θέλουμε να γίνει ο “έκτος” μας παίκτης. Άλλο είναι να παίζουμε με πέντε παίκτες και άλλο με έξι».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι – Σαραγόσα: Πρεμιέρα στο Top-16 του FIBA Europe Cup στην Ισπανία

Peristeri News

Βαριά ήττα του Ατρόμητου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Peristeri News

Σπουδαία νίκη για το Περιστέρι με το Μαρούσι 80-78

Peristeri News

Leave a Comment