Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Φοιτητές εμπόδισαν τον πρύτανη του ΑΠΘ να καταθέσει στεφάνι



Φοιτητές στη Θεσσαλονίκη δεν επέτρεψαν στον πρύτανη του ΑΠΘ Περικλή Μήτκα να καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Πολυτεχνείου, που βρίσκεται στην Πολυτεχνική Σχολή.

Φοιτητές στη Θεσσαλονίκη δεν επέτρεψαν στον πρύτανη του ΑΠΘ Περικλή Μήτκα να καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Πολυτεχνείου, που βρίσκεται στην Πολυτεχνική Σχολή.

Ο πρύτανης προσήλθε νωρίς το πρωί, πολύ πριν από την προγραμματισμένη ώρα για τις καταθέσεις στεφανιών, ωστόσο μόλις πλησίασε στο μνημείο, μια ομάδα από τους φοιτητές που ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο τον εμπόδισε να προχωρήσει. Ο πρύτανης αποχώρησε, χωρίς να δοθεί άλλη έκταση στο περιστατικό.

Ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αγωνιστών της περιόδου 1967-1974 έχει προγραμματίσει για τις 12 το μεσημέρι καταθέσεις στεφανιών, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από την Πολυτεχνική Σχολή και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η πορεία προς το αμερικανικό προξενείο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα σε τρεις αγρότες

Peristeri News

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί γνωστές καραμέλες

Peristeri News

ΔΥΠΑ: 2.000 νέες θέσεις εργασίας για ΑμεΑ σε δήμους

Peristeri News

Leave a Comment