Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φήμες ότι η Β. Παπανδρέου θα συμπορευθεί με την Κατσέλη



Βγαίνει και η Βάσω στο «αντάρτικο» για το άρθρο 37;

Το ενδεχόμενο να καταψηφίσει το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου εκτός από την Λούκα Κατσέλη και η Βάσω Παπανδρέου προβληματίζει εδώ και λίγες ώρες την κυβέρνηση.

Η πρώην υπουργός όταν ρωτήθηκε από συνομιλητές της για την στάση της στην κρίσιμη ψηφοφορία απάντησε με αινιγματικό τρόπο και παρέπεμπψε σε παλιότερες θέσεις της χωρίς να διευκρινίσει τις προθέσεις της.

Η κυρία Παπανδρέου στο παρελθόν αλλά και πρόσφατα έχει ασκησει σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και ειδικότερα στο οικονομικό επιτελείο.

Υπουργοί εκτιμούσαν απόψε ότι αν τελικά η κυρία Παπανδρέου συμπορευθεί με την Λούκα Κατσέλη και καταψηφίσουν το επίμαχο άρθρο για τις κλαδικές συμβάσεις εργασίας, τότε οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Κυρανάκης: Τα τρόλεϊ υπηρέτησαν αποτελεσματικά την Αττική για πάνω από μισό αιώνα

Peristeri News

Μ. Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα

Peristeri News

Χ. Δήμας: Την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα 10 χιλιόμετρα του δρόμου Πάτρα – Πύργος

Peristeri News

Leave a Comment