Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Φιλική νίκη για το Περιστέρι επί του Λαυρίου με 96-93



Φιλική νίκη (96-93) πέτυχε το Περιστέρι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» το μεσημέρι της Κυριακής (15/9) κόντρα στο Λαύριο.

Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν σ’ ένα παιχνίδι, όπου οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης δεν είχε στη διάθεση του τον Βασίλη Ξανθόπουλο που κάνει ακόμη ατομικό πρόγραμμα λόγω του προβλήματος στον ώμο, ώστε να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Ο Τζάρελ Έντι ήταν ο πρώτος σκόρερ για το Περιστέρι με 21 πόντους και 5 τρίποντα απέναντι στο Λαύριο, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σι Τζέι Χάρις που τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους και 2 τρίποντα. Σημαντική ωστόσο ήταν η συνεισφορά του Βαγγέλη Ζούγρη, αλλά και του Νεοκλή Αβδάλα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-19, 56-42, 74-69, 96-93.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Λιμνιάτης): Κάρμπερι 9 (1 τριπ.), Πουλιανίτης 7, Έντι 21 (5 τριπ.), Κόφι 6, Πάτον 7, Αβδάλας 9, Πάπας 8 (1 τριπ.), Σταυρακόπουλος, Ζούγρης 11, Χάρις 18 (2 τριπ.).


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι με σπασμένα φρένα στην Ευρώπη!

Peristeri News

Περιστέρι – Σάσαρι: Στόχος το «2 στα 2» στο FIBA Europe Cup

Peristeri News

Σπουδαίος Ατρόμητος υπέταξε τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment