PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Fentagin: «Τιμή μας, η ομάδα της γειτονιάς!» (video)


Τέσσερις μέρες μετά την μεγαλύτερη διάκριση του συλλόγου μας στην ιστορία του, παρά το αποτέλεσμα, οι Fentagin παίρνουν θέση σε δύο-τρία πράγματα.

Τέσσερις μέρες μετά την μεγαλύτερη διάκριση του συλλόγου μας στην ιστορία του, παρά το αποτέλεσμα και ακόμα ψιλοζαλισμένοι απο τον τελικό θα θέλαμε να πάρουμε θέση σε δύο-τρία πράματα.

Πρώτα από όλα θεωρούμε τιμή μας τον χαρακτηρισμό του κύριου Αδαμίδη ως «ομάδα της γειτονιάς».

Προφανώς ο εν λόγω πρόεδρος της Α.Ε.Κ. δεν έχει καταλάβει το αυτονόητο… Ότι η επιλογή μας στο να μην είμαστε μία εκ των τριών «μεγάλων» ομάδων του λεκανοπεδίου και αντιθέτως να είμαστε πιστοί ακόλουθοι του Ατρόμητου, μόνο τυχαία δεν είναι.

Θεωρούμε τιμή μας να ανήκουμε στην οικογένεια του Περιστερίου και πολύ περισσότερη τιμή όταν είμαστε οπαδοί και υπερασπιστές αυτής της ιδέας.

Κύριε Αδαμίδη δεν είμαστε Ατρόμητος γιατί μας έκανε ο πατέρας μας, ούτε γιατί είδαμε η ευελπιστούμε να δούμε ποτέ κάποιο τίτλο ή διάκριση, χωρίς αυτό να σημαίνει το αντίθετο.

Είμαστε Ατρόμητος γιατί μάθαμε στα δύσκολα, είμαστε Ατρόμητος γιατί είναι ιδέα και τρόπος ζωής και αυτή την αξία την ασπάζεται πολύς κόσμος ακόμα και εκτός της πόλης μας.

Τέλος θα πρέπει να μάθετε κύριε Αδαμίδη πως το Περιστέρι σαν περιοχή, μόνο γειτονιά δεν είναι και αυτό δεν το εννοούμε ποσοτικά όπως κάνατε εσείς στην ανακοίνωση σας δυστυχώς, νομίζοντας πως θα μας μειώσετε.

Το Περιστέρι αποτελεί γεννέτειρα σπουδαίων ανθρώπων σε κοινωνικούς, πολιτιστικούς και όχι μόνο τομείς.

Το να χρησιμοποιείτε αυτόν τον τόπο μόνο και μόνο για να μειώσετε κάποιον που είσαστε σε αντιπαράθεση για ποδοσφαιρικούς και όχι μόνο σκοπούς, μόνο ξεφτίλα σας κάνει !!!

Θα θέλαμε να αναφερθούμε επίσης και σε κάποια άλλα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για υπόγειες σχέσεις του προέδρου μας με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, κύριο Μαρινάκη.

Εμείς είμαστε της άποψης πως τέτοιου είδους καταστάσεις τις γνωρίζουν μόνο όσοι βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι.

Να είστε σίγουροι πως αν αποδειχτεί πότε κάτι τέτοιο θα είμαστε οι πρώτοι που θα αντιδράσουμε, όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν και έχουμε έρθει σε ρήξη με τον πρόεδρο ή οποιονδήποτε άλλο θεωρούμε υπεύθυνο.

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε επίσης στην στάση της αστυνομίας τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο.

Είναι απαράδεκτο να μεταφέρονται άνθρωποι στιβαγμένοι στα λεωφορεία επί 2 ώρες διότι ο επικεφαλής της αστυνομίας ανακάλυψε το δρόμο απο Ελευσίνα για Αττική οδό.

Είναι αδιανόητο η αστυνομία να συλλαμβάνει οπαδούς που μπαίνουν για να υπερασπιστούν τα πανιά τους.

Είναι πρωτάκουστο το γεγονός οι δυνάμεις καταστολής με την λήξη του παιχνιδιού να εφορμούν στην κερκίδα χτυπώντας αναίτια τον κόσμο, αναμεσά τους γυναίκες και παιδιά, ώστε να βγει έξω προκειμένου να μην αργήσει 10 λεπτά η απονομή του κυπέλλου.

Δεν θα θέλαμε αυτή η ανακοίνωση, η πρώτη μετά τον τελικό, να περιέχει μόνο κακά γεγονότα και προβληματισμούς.

Έτσι δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες φιλάθλους και οπαδούς που ανταποκρίθηκαν, τόσο στο κάλεσμα του συνδέσμου στην πλατεία Δημαρχείου, όσο και στο ίδιο το γήπεδο.

Πραγματικά πιστεύουμε πως ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που δύσκολα θα ζήσουμε ξανά.

Δεσμευόμαστε σαν σύνδεσμος πως οι οπαδικές μέρες που θα ακολουθήσουν από την νέα χρονιά θα είναι ακόμα πιο οργανωμένες και σας περιμένουμε όλους μαζί να συνεχίσουμε, την ολοένα και περισσότερο ανοδική, οπαδική πορεία που έχουμε χαράξει.

ΥΓ1: Δύναμη, κουράγιο και στήριξη στα αδέλφια που συλλάβανε…
ΥΓ2: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μάγκες παίχτες και στο επιτελείο της ομάδας για την περηφάνεια που μας χάρισαν!!!
ΥΓ3: TSHIMANGA FOR EVER έλεγε ένα πανί των οπαδών μας στον τελικό. Σαν το Σάββατο 30 Απριλίου το 1995 πέθανε αβοήθητος στο γήπεδο της Ελευσίνας στα 28 του.

Τα ξανά λέμε σύντομα…

FENTAGIN 1980

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment