PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Fentagin: Ατρομητάρα έχεις χρέος απέναντι στην ιστορία


Ανακοίνωση για το δεύτερο ημιτελικό με την ΑΕΚ εξέδωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρόμητου, Fentagin.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αύριο ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ μου ξανασυναντάς την ιστόρία σου…την νοθευμένη αυτή ιστορία που γράφτηκε άδικα πριν 5 χρόνια,τότε που το ποδοσφαιρικό κατεστημένο δεν σου άφησε κανένα περιθώριο να διεκδικήσεις το αυτονόητο,έναν ισότιμο αγώνα με στόχο το πρώτο σου κύπελλο.

Έτσι και τώρα ένας άσχετος και επικίνδυνος υφυπουργός έπαιζε 2 μήνες με  ΕΣΕΝΑ σαφώς,την ΙΣΤΟΡΙΑ σου,αλλά και με την νοημοσύνη όλου του φίλαθλου κόσμου αυτής της χώρας.

Κατάφερε να ξενερώσει με το ποδόσφαιρο κάθε υγιή άνθρωπο αλλά και να απαξιώσει έναν ολόκληρο θεσμό με τον εγωισμό του,με αποτέλεσμα να αφαιρέσει κάθε ενδιαφέρον για τον οποιοδήποτε αγώνα τόσο από εμάς όσο και για τους αντίπαλους φίλαθλους/οπαδούς.

Έφτασε σε σημείο να μας αηδιάσει(γιατί αηδία είναι) δηλώνοντας ότι ακόμα και ο τελικός θα γίνει χωρίς οπαδούς ασχέτως εαν προκριθούμε η όχι…Αυτός ο τυχαίος τύπος  σε “έπαιξε” σε χυδαίο βαθμό με σκοπό την προσωπική του εικόνα και τα συμφέροντα που που εκπροσωπεί.Αύριο ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ μου πρέπει να έχεις ιδρωμένη την φανέλα σου απο τα χιλιόμετρα και ματωμένη απο την λύσσα για την  πρόκριση,με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ένα νέο τετ α τετ με την ιστορία σου.

Εμείς φυσικά και δεν θα μπορούσαμε να λύπουμε απο κοντά σου,μας το στερούν στα εκτός έδρας αλλά τώρα δεν θα τα καταφέρουνε…Πιστά δίπλα σου θα μαζευτούμε έξω απο την κερκίδα μας,θα δούμε τον αγώνα σε τηλεοράσεις στην οδό Κρέσνας ,θα ψήσουμε,θα πιούμε και θα τραγουδήσουμε για πάρτη σου…Αύριο μάγκες όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά,στεκόμαστε δυναμικά δίπλα στην ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ,ξεχνάμε τις φετινές αγωνιστικές ξενέρες και τρελαινόμαστε για την ΜΠΛΕ ΜΑΣΤΟΥΡΑ μας απο νωρίς στο γήπεδο…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment