Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ.Κουβέλης: Πλήρη αποκάλυψη όλων των παράνομων πράξεων της Χ.Α.

Δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, μιλώντας σε σύσκεψη στελεχών του κόμματος, με θέμα την πορεία αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής.

«Η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής πρέπει να αποτελέσει σταθερό άξονα των πολιτικών στοχεύσεων όλων των δυνάμεων της δημοκρατίας» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, μιλώντας σε σύσκεψη στελεχών του κόμματος, με θέμα την πορεία αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής.

«Η δικαιοσύνη και τα όργανα του κράτους πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά τους για την πλήρη αποκάλυψη και δικαστική αντιμετώπιση όλων των παράνομων πράξεων. Ο δημοκρατικός πολιτικός κόσμος πρέπει ενωμένος να αντιμετωπίσει τα θέματα των αναγκαίων νομοθετικών ρυθμίσεων, όπως η ψήφιση αντιρατσιστικού νομοσχεδίου και η ανακοπή της χρηματοδότησης της εγκληματικής οργάνωσης» πρόσθεσε ο κ. Φ. Κουβέλης.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment