Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Συμφωνούμε με τη Λαϊκή Ενότητα στη σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών

Οι διαφορές ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη Λαϊκή Ενότητα είναι μεγάλες και στρατηγικές, επεσήμανε στο περιθώριο της συνάντησής της με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Οι διαφορές ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη Λαϊκή Ενότητα είναι μεγάλες και στρατηγικές, επεσήμανε στο περιθώριο της συνάντησής της με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ωστόσο, όπως τόνισε, συμφωνούν στο ότι πρέπει να συγκληθεί το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε επίσης ότι ΠΑΣΟΚ και Λαϊκή Συμμαχία συμφωνούν στην κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών και στην αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Όπως διευκρίνισε η κ. Γεννηματά, ανάμεσα στις στρατηγικές διαφορές των δύο παρατάξεων είναι ότι το ΠΑΣΟΚ «επιθυμεί παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη».

Συνάντηση Φ. Γεννηματά – ΕΕΤ την Πέμπτη

Συνάντηση με το προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών θα έχει αύριο Πέμπτη στις 10.00 π.μ. η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης (Αμερικής 21Α).


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment