Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Η κυβέρνηση τρέχει πίσω από την πανδημία



Η κυβέρνηση τρέχει πίσω από την πανδημία. Αυτή είναι η μεγάλη εικόνα, σχολίασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το νέο lockdown στην Αττική.

Σε δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει ότι «αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής ράβε-ξήλωνε του κ. Μητσοτάκη».

Κάλεσε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση «να σοβαρευτούν πριν να είναι αργά». «Να τηρήσουν και οι ίδιοι τα μέτρα κι όχι να τα παραβιάζουν πρώτοι», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

Καταλόγισε στον πρωθυπουργό πως «απέτυχε με προβληματικά μέτρα, παλινωδίες και συνωστισμό στα σχολεία».

«Οι νέες αποφάσεις επιβάλλεται να συνοδευτούν και από νέα γενναία μέτρα στήριξης των εργαζομένων και των επιχειρήσεων κι όχι νέα ημίμετρα», πρόσθεσε η κ. Γεννηματά και κατέληξε πως «δεν μπορεί οι εργαζόμενοι για μήνες να ζουν με 534 ευρώ και οι επαγγελματίες να αναγκαστούν να βάλλουν λουκέτο».

«Θέλουμε η κοινωνία να μείνει όρθια και οι επιχειρήσεις ζωντανές», είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άρση της βουλευτικής ασυλίας της

Peristeri News

Βουλή: Με 159 «ναι» εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2026

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Peristeri News

Leave a Comment