Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 26χρονου στο Περιστέρι



Δύο αλλοδαποί ήταν οι δράστες της δολοφονίας 26χρονου ομοεθνή τους που διαπράχθηκε στο Περιστέρι στις 27 Ιουνίου, σύμφωνα με το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου, που σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής εξιχνίασαν την υπόθεση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το θύμα είχε προσωπικές διαφορές με 28χρονο και για τον λόγο αυτό τις τελευταίες μέρες διαπληκτίζονταν μέσω τηλεφώνου.

Τις πρώτες πρωινές ώρες στις 27 Ιουνίου και ενώ έχει προηγηθεί τηλεφωνική λογομαχία, το θύμα μετέβη στο σπίτι του 28χρονου μαζί με τον αδελφό του και του ζήτησε να βγει έξω, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

Ακολούθησε συμπλοκή στην οποία συμμετείχε και ο 59χρονος πατέρας του 28χρονου και με μαχαίρι ο 28χρονος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για ανάκριση.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Επιχείρηση διάσωσης 539 μεταναστών στη Γαύδο

Peristeri News

Οι αγρότες στα μπλόκα με ανοιχτά διόδια το Σαββατοκύριακο

Peristeri News

Σπασμένος αγωγός της ΕΥΔΑΠ στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως στο Περιστέρι – Δύο εβδομάδες χωρίς παρέμβαση

Peristeri News

Leave a Comment