Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έξι γιατροί και ένας πρώην διευθυντής νοσοκομείου με αδήλωτα εισοδήματα



Παραφουσκωμένες τραπεζικές καταθέσεις -σε σχέση με τα δηλωθέντα εισοδήματά τους- έχουν έξι γιατροί και ένας πρώην διοικητικός διευθυντής του νοσοκομείου Σάμου.

Παραφουσκωμένες τραπεζικές καταθέσεις -σε σχέση με τα δηλωθέντα εισοδήματά τους- έχουν έξι γιατροί και ένας πρώην διοικητικός διευθυντής του νοσοκομείου Σάμου.

Η αναντιστοιχία ξεπερνά το ποσό των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ για το χρονικό διάστημα 2005 – 2011 και ήλθε στο φως μετά από έρευνα της Οικονομικής Αστυνομία στο πλαίσιο εισαγγελικής παραγγελίας για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, σχετικά με τις περιπτώσεις διαφθοράς, κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος και αδικαιολόγητου πλουτισμού.

Κατά την πολύμηνη έρευνα εξετάστηκε μεγάλος αριθμός φορολογικών και τραπεζικών δεδομένων και πραγματοποιήθηκε άρση φορολογικού και τραπεζικού απορρήτου για τα επτά αυτά άτομα.

Σύμφωνα με την Οικονομική Αστυνομία, «συνάγεται ότι απέκρυψαν εισοδήματα διαπράττοντας με αυτόν τον τρόπο εκτεταμένη φοροδιαφυγή».

Για τα αποτελέσματα της έρευνας ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών, καθώς επίσης και η αρμόδια ΔΟΥ για τη διενέργεια περαιτέρω εκτεταμένου φορολογικού ελέγχου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κοσμοσυρροή στην αγορά του Περιστερίου για τις χριστουγεννιάτικες αγορές

Peristeri News

Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή 21/12 – Το εορταστικό ωράριο

Peristeri News

Επιχείρηση διάσωσης 539 μεταναστών στη Γαύδο

Peristeri News

Leave a Comment