• Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου δια περιφοράς (12η)

1 Οκτωβρίου @ 12:00 - 14:00

Με εννέα θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, γίνεται η Συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου δια περιφοράς σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 10 της ΠΝΠ (ΦΕΚ Α’ 55/11-3-2020), την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 και ώρα: 12:00 μ.μ. έως 2:00 μ.μ., σύμφωνα με την πρόσκληση της σύγκλησης της συνεδρίασης από τον Πρόεδρο Βασίλειο Λώλο.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων Β18 στον 2ο όροφο, του Νέου Δημαρχείου επί της πλατείας Δημοκρατίας, ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης στο e-mail: ds@peristeri.gr, ή με fax στο 210-5701009, με τα εξής θέματα:

1. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2020. (Οικονομική Επιτροπή)

2. Λήψη απόφασης επί αιτήματος του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ατρόμητου Αθηνών για μετονομασία του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου. (Αντ/χος κ. Λύκος Παν.)

3. Λήψη απόφασης επί αιτήματος του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου για δωρεάν παραχώρηση χρήσης γραφείου στον ισόγειο χώρο του ΚΥΒΕ. (Αντ/χος κ. Λύκος Παν.)

4. Λήψη απόφασης επί αιτημάτων δημοτών για κοπή δέντρων σε κοινόχρηστους χώρους. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

5. Λήψη απόφασης για την κατάργηση ή μη υφιστάμενης κενωθείσας θέσης περιπτέρου, επί της οδού Αγίου Ιεροθέου 92, στην 1η Δημοτική Κοινότητα. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

6. Λήψη απόφασης για επικαιροποίηση της αριθ. 195/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου πόλης στο Ο.Τ. 423. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

7. Λήψη απόφασης για άρση απόσπασης της υπαλλήλου του Δήμου μας Τσιλιφώνη Σταυρούλας του Κων/νου, με σχέση εργασίας Ι.Δ.Α.Χ., ειδικότητας ΤΕ Διοικητικού, από το Ν.Π.Δ.Δ. ΟΠΑΑΠ. (Γεν. Γραμ. κα Τσόγκα Κων/να)

8. Ορισμός υπευθύνου και αναπληρωτή αυτού στο κοινωνικό πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια –Covid -19» για την παραλαβή και διαχείριση διατακτικών που αφορά στους πληγέντες της πανδημίας Covid-19, δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, μέσω της μη κερδοσκοπικής Εταιρείας «Μπορούμε – Saving Food-Saving Lives». (Αντ/χος κ. Θεοδωράκος Αν.)

9. Έγκριση καταστροφής άχρηστου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. (Αντ/χος κ. Λύκος Παν.)

Ετικέτες:

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Οκτωβρίου
Ώρα:
12:00 - 14:00
Ετικέτες Εκδήλωση