• Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου (19η)

7, Νοέμβριος, 2019 @ 17:00

Με εννέα θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, γίνεται η Συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:00, σύμφωνα με την πρόσκληση της σύγκλησης της συνεδρίασης από τον Πρόεδρο Βασίλειο Λώλο.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας, επί της οδού Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου, θα συζητηθούν τα εξής θέματα:

1. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2019. (Οικονομική Επιτροπή)

2. Αναπροσαρμογή Α) Τελών Κοινοχρήστων Χώρων έτους 2020, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν.1080/80 και Β) ποσού κατασκευής Αγωγών – Συνδέσεων – Πλακοστρώσεων & Κρασπεδορείθρων. (Οικονομική Επιτροπή)

3. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου και κωδικοποίησή του. (Οικονομική Επιτροπή)

4. Ορισμός τριμελούς Επιτροπής υπεύθυνης για την καταμέτρηση των χρημάτων του Ιερού Ναού στο χώρο του Δημοτικού Κοιμητηρίου. (Αντ/χος κ. Μπέτσης Βασ.)

5. Εξουσιοδότηση υπογραφής για την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου και του Ν.Π. «ΟΠΑΑΠ» που ίδρυσε, εποπτεύει και εξυπηρετεί ταμειακά ο Δήμος. (Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.)

6. Έγκριση πρακτικής άσκησης σπουδαστή από Δημόσιο ΙΕΚ. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

7. Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου: «ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ». (Αντ/χος κ. Θεοδωράκος Αν.)

8. Έγκριση 2ης παράτασης σύμβασης του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΤΑΠΗΤΩΝ ΒΑΣΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ». (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

9. Λήψη απόφασης για την δωρεά ενός (1) αμαξιδίου ειδικού τύπου, στα πλαίσια της δράσης «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΚΑΠΑΚΙΑ βοηθάω κινούμαι». (Αντ/χος κα Τσιώτα – Μάρκου Μ.)

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7, Νοέμβριος, 2019
Ώρα:
17:00
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Χώρος Διεξαγωγής

Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου
Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου
Περιστέρι,
+ Χάρτης Google