• Δευτέρα, 18 Μάρτιος, 2019
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου (16η)

11, Οκτώβριος, 2018 @ 17:00

Με δεκαπέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη, γίνεται συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου, την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 17:00, σύμφωνα με την πρόσκληση της σύγκλησης της συνεδρίασης από τον Πρόεδρο Βασίλειο Λώλο.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας, επί της οδού Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου, θα συζητηθούν:

1. Ανάκληση της υπ΄αριθ. 757/94 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και παραχώρηση δωρεάν χρήσης του με αρ. Κ30 δημοτικού καταστήματος στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με ειδικές ανάγκες Δυτικής Αττικής – Η Ελπίδα». (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

2. Έγκριση τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου, οικονομικού έτους 2018. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

3. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2018. (Οικονομική Επιτροπή)

4. Έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Έκτακτες οικοδομικές εργασίες σε σχολεία του Δήμου» και συγκρότηση Επιτροπής διενέργειας δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης για την απευθείας ανάθεση του έργου. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

5. Έγκριση κάλυψης ποσού που θα προκύψει από την διαφορά του συμβασιοποιημένου αντικειμένου και της χρηματοδότησης του έργου «Έργα προσβασιμότητας στο συγκρότημα προσφυγικών πολυκατοικιών Ευαγγελίστριας του Δήμου Περιστερίου» από το Δήμο. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

6. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την ανάθεση δημόσιας σύμβασης μελέτης με τίτλο «Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Περιστερίου». (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

7. Έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης της, με τίτλο «Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Περιστερίου» (με ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό κάτω των ορίων). (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

8. Παράταση της Σύμβασης, για το έργο: «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΓΩΓΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ/16». (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

9. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής του 3ου παραδοτέου της υπηρεσίας για την “ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΟ Ο.Τ. 419 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ”. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

10. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών της Δ/σης Διοικητικών Υπηρεσιών/ Τ. Διοικητικού, σύμφωνα με το άρθρο 219 του Ν. 4412/2016. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

11. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών της Δ/σης Τεχνικών Υπηρεσιών/Τ. Συντήρησης και Αυτεπιστασίας σύμφωνα με το άρθρο 219 του Ν.4412/2016. (Αντ/χος κ. Ποθητός Κ.)

12. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών της Δ/σης Τεχνικών Υπηρεσιών/Τ. Συντήρησης και Αυτεπιστασίας (σχολικά κτίρια), σύμφωνα με το άρθρο 219 του Ν.4412/2016. (Αντ/χος κ. Θεοδωράκος Αν.)

13. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με το άρθρο 219 του Ν.4412/16. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

14. Απόρριψη αιτήματος εγκατάστασης Σταθμού Κινητής Τηλεφωνίας επί των οδών Ραβινέ 22 & Σωκράτους (vodafone). (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

15. Λήψη απόφασης για την διαγραφή οφειλών από Χρηματικούς Καταλόγους.(Αντ/χος κ. Θεοδωράκος Αν.)

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
11, Οκτώβριος, 2018
Ώρα:
17:00
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Χώρος Διεξαγωγής

Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου
Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου
Περιστέρι,
+ Χάρτης Google