• Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, 2020
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συνέλευση της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου

10, Δεκέμβριος, 2018 @ 19:00

Περιστεριώτισσες, Περιστεριώτες

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου σας καλεί σε συνέλευση τη Δευτέρα 10 Δεκέμβρη στις 7μμ στο πολιτικό – πολιτιστικό στέκι της Κίνησης (Ακροπόλεως 18 και Ιάσονος).

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου είναι μια αριστερή αντικαπιταλιστική πολιτική αγωνιστική δημοτική συλλογικότητα που λειτουργεί και δρα εδώ και πάνω από 20 χρόνια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της μεγάλης πλειοψηφίας του Περιστεριώτικου λαού. Αυτών που είναι οι πολλοί αλλά δεν έχουν «φωνή».

Των εργαζόμενων, νέων, συνταξιούχων και ελεύθερων επαγγελματιών που βλέπουν τις ζωές τους να συντρίβονται  από τον οδοστρωτήρα του μαύρου μετώπου κεφαλαίου – ΕΕ και των κυβερνήσεών τους. Που βιώνουν την ανεργία, την ακρίβεια, τη φοροκαταιγίδα, τη διάλυση των δημόσιων αγαθών παιδείας – υγείας, τις μαύρες μέρες του σύγχρονου μεσαίωνα της εργασιακής εκμετάλλευσης.

Των κατοίκων στις γειτονιές που πλημμυρίζουν με την πρώτη βροχή, που βρωμοκοπάνε με την πρώτη ζέστη λόγω της σκουπιδοχαβούζας στο Άλσος, που δεν έχουν ανθρώπινες παιδικές χαρές και ελεύθερους χώρους για τα παιδιά τους, που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν σε πεζοδρόμια που δεν υπάρχουν, που πληρώνουν υπέρογκα δημοτικά χαράτσια χωρίς αντίκρυσμα. Που είναι αντιμέτωποι καθημερινά με έναν δήμο γδάρτη, που λειτουργεί σαν αδυσώπητος «επιχειρηματίας» ο ίδιος κόβοντας ταρίφες στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, στο δημοτικό ωδείο, στους δημοτικούς κινηματογράφους. Έναν δήμο που λειτουργεί ως «εξυπηρετήριο» διάφορων επιχειρηματιών και εργολάβων σε βάρος της πλειοψηφίας των κατοίκων. Που ξεσπιτώνει κατοίκους από ολόκληρες γειτονιές για να εξυπηρετεί ημέτερους βαρώνους της φτηνής διασκέδασης που παρανομούν ανοιχτά και προκλητικά.

Όλων αυτών που που χωρίς αυτούς «κανένα γρανάζι δεν γυρνά» και αγωνίζονται για να ανατραπεί το σύνολο της μαυρίλας που έχει συσσωρευτεί στον ουρανό τους.

Καλούμε την καθεμία και τον καθένα που θέλει να συμβάλει στον αγώνα για την ανατροπή της μαυρίλας των μνημονίων διάρκειας, της εκμετάλλευσης, της ευρωασφυξίας, της δικτατορίας του κεφαλαίου. 

Για να πάρουμε τις ζωές μας και τις γειτονιές μας στα χέρια μας !

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10, Δεκέμβριος, 2018
Ώρα:
19:00
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Χώρος Διεξαγωγής

Στέκι της Αριστερής κίνησης Περιστερίου
Ακροπόλεως 18 & Ιάσονος
Περιστέρι,
+ Χάρτης Google