• Πέμπτη, 17 Οκτώβριος, 2019
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

Σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού

27, Νοέμβριος, 2017 @ 18:00

Είναι γεγονός ότι το σύγχρονο περιβάλλον εργασίας μετασχηματίζεται με ταχείς ρυθμούς σε παγκόσμιο επίπεδο και με απρόβλεπτες πολλές φορές συνέπειες για τους εργαζόμενους.

Το γεγονός αυτό καθιστά την επιλογή σπουδών και επαγγελματικής καριέρας για τους νέους μία υπόθεση ιδιαίτερα σύνθετη και κρίσιμη για τη μελλοντική κοινωνική τους εξέλιξη.

Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου  μας αντιλαμβανόμενα τις αλλαγές αυτές, επιδιώκουν  να εξοπλίσουν τους μαθητές όχι μόνο με θεωρητικές γνώσεις αλλά και με δεξιότητες, όπως προγράμματα μαθητικής επιχειρηματικότητας, συμμετοχή σε ρητορικούς αγώνες και σε  αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Στην λογική αυτή εντάσσεται και η διοργάνωση του σεμιναρίου επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές, γονείς και εργαζόμενους που θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο (αίθουσα Οδυσσέας Ελύτης) τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 18:00, με κεντρικό ομιλητή τον Καθηγητή Ηγεσίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και γνωστό λογοτέχνη κ. Δημήτρη Μπουραντά. Ο τίτλος του σεμιναρίου είναι: «Θεμελιώδεις νοημοσύνες  για προσωπική και επαγγελματική αποτελεσματικότητα».

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27, Νοέμβριος, 2017
Ώρα:
18:00
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Χώρος Διεξαγωγής

Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου
ΕλευθερίουΒενιζέλου 112-114
Περιστέρι, 12132
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
211 5002300
Ιστοσελίδα:
www.avgouleaschool.gr