• Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πρόσκληση 31ης Συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

5, Οκτώβριος, 2017 @ 15:30

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Θ. Σχινά, πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 5-10-2017 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Βύρωνα για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ 8ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ», συνολικού προϋπολογισμού 120.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου)

2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» συνολικού προϋπολογισμού 21.080.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Σαπουνά)

3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μεγαρέων για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ‘’ΑΝΩ ΠΕΥΚΕΝΕΑΣ’’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΜΑΖΙΟΥ (51) ΘΕΣΗ “ΑΠΟΓΙΟΥΡΙΣΜΑ” ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ (50) ΘΕΣΗ ‘’ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΕΙΚΑ’’», συνολικού προϋπολογισμού 208.682,94 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)

4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας για την κατασκευή του έργου με τίτλο: “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ (ΑΚΤΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ) ΣΤΟ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Ο.Τ. 12 ΜΕΧΡΙ ΤΟ Ο.Τ. 33”, συνολικού προϋπολογισμού 600.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)

5. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ωρωπού για την κατασκευή του έργου με τίτλο: “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ Ν. ΠΑΛΑΤΙΩΝ – ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ”, συνολικού προϋπολογισμού 1.100.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

6. Έγκριση σκοπιμότητας και πρόσκλησης υποβολής προτάσεων πιστοποιημένων φορέων Κοινωνικής Φροντίδας για επιχορήγηση από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής. (Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Π. Τσαβαλιά)

7. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για την έκτακτη επιχορήγηση πιστοποιημένων φορέων του Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Φροντίδας, ποσού 474. 300,00 ευρώ. (Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Π. Τσαβαλιά)

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
5, Οκτώβριος, 2017
Ώρα:
15:30
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Χώρος Διεξαγωγής

Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής
Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε
Παπάγου-Χολαργός,
+ Χάρτης Google