• Κυριακή, 23 Φεβρουάριος, 2020
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

Πρόσκληση για συγκρότηση νέας αυτοδιοικητικής κίνησης

4, Νοέμβριος, 2018 @ 11:00

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου Νίκος Ζούτσος που μας ενημερώνει για την δημιουργία νέας Δημοτικής Παράταξης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Περιστέρι η πόλη της καρδιάς μας,  συνοικία Το όνειρο,

με το μόχθο  και την αγωνία παντοτινούς συμπαραστάτες !

Την ποιότητα ζωής σε διαρκή αναζήτηση καθώς πλήττεται από τις άδικες εξουσίες, από τον τυχοδιωκτισμό και την αναλγησία των κυβερνητικών σχημάτων. Με την οικονομική κρίση να έχει τσακίσει τα μεσαία και τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα. Με το φάσμα της ανεργίας να συμπορεύεται με το θάνατο του ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ και του μικροβιοτέχνη. Με τις γειτονιές της πόλης μας να είναι απροσπέλαστες και ξεχασμένες, ενώ το λαμπερό κέντρο της, με τη χλιδή και τις φωταψίες, να έχει παραδοθεί λάφυρο στην δραστηριοποίηση των επιτήδειων  και των ημετέρων.. Με τις πλατείες, τα σχολεία και τις κατοικίες στο Βόρειο Περιστέρι να κινδυνεύουν άμεσα να πέσουν στα χέρια αδίστακτων συμφερόντων πέριξ του «Ι .Ναού Ευαγγελισμός της Θεοτόκου (Λαμίας )».

Με την πόλη που αγαπάμε να γίνεται μικρή Βενετία στην πρώτη νεροποντή  απόλυτα ξεχασμένη από Κράτος, Περιφέρεια και ΔΗΜΟ. Με τα αντιπλημμυρικά έργα να έχουν στοιχειώσει τόσα χρόνια και η αγωνία να μεγεθύνεται στην πρώτη κακοκαιρία, με το τρόμο μιας νέας Μάνδρας.

Με τα ψεύτικα λόγια των κρατούντων και τις μεγαλοστομίες που θυμίζουν ξεφτισμένο κραγιόν..

Με την έλλειψη πολιτισμού να φωνάζει για την ανάγκη μιας πολιτιστικής αναγέννησης στηριγμένη στις συλλογικότητες και όχι στην προσέλκυση έναντι αδρής αμοιβής σχημάτων αμφίβολης ποιότητας και αισθητικής.

Με την Παιδεία ουραγό στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής … αφύλακτα, αφρόντιστα σχολεία, με ελάχιστους πόρους από  τη κεντρική Διοίκηση …

ΑΓΩΝΙΟΎΜΕ: 

-Σε μια πόλη που βιώνει τις διακοπές ρεύματος και τις κατασχέσεις κατοικιών και καταστημάτων.

-Που το φάσμα της ανεργίας παραμένει ,παρά τις μεγαλοστομίες για έξοδο απ τα μνημόνια. 

-Που τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς συνοδεύονται από την αδυναμία φιλοξενίας όλων των νηπίων.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΌΜΑΣΤΕ: 

-Στην συρρίκνωση της Αυτοδιοίκησης και του κοινωνικού της ρόλου. Στην ιδιωτικοποίηση βασικών λειτουργιών. Στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. 

– Στην εφαρμογή μνημειακών νόμων και του μεσοπρόθεσμου που στερούν απ την Αυτοδιοίκηση 26 δις ευρώ, που στερούν απ το Δήμο μας χρήματα για σχολεία, παιδικούς σταθμούς, κοινωνική πολιτική.

– Στην συνέχιση λειτουργίας της Χωματερής της Φυλής ενάντια Σ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ περιβαλλοντικούς και υγειονομικούς κανόνες όπου Κυβέρνηση, Περιφέρεια και Αυτοδιοίκηση αδιαφορούν για τους κατοίκους της Δυτικής Αθήνας. 

-Στο ξεπούλημα του Ποικίλου Όρους και των πλατειών της Πόλης στα ιδιωτικά συμφέροντα

-Στις ελαστικές σχέσεις εργασιακής ομηρίας και τον ασφυκτικό έλεγχο της Τρόικας

Για όλα αυτά που δεν ακούμε στις ειδήσεις. Ούτε στα προεκλογικά παιχνίδια προσώπων, συμφερόντων, συναλλαγών και σκανδάλων στο Δήμο.

Εμείς ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  μπορούμε να έχουμε ρόλο και  λόγο !!!

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ.

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΑΡΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ. 

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΜΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΖΉΣΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ..

ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΜΑΖΙ !!!

Το ραντεβού μας : Κυριακή 4 Νοέμβρη ώρα 11 π.μ.

 στο ΚΥΒΕ 2ος όροφος ( Εθνάρχου Μακαρίου 1 )

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
4, Νοέμβριος, 2018
Ώρα:
11:00
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

ΚΥΒΕ Περιστερίου
Εθνάρχου Μακαρίου 1
Περιστέρι, Ελλάδα
+ Χάρτης Google