• Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Δήμος Περιστερίου και η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία κοντά στο Δημότη

10 Ιανουαρίου @ 09:30 - 11:30

Στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Περιστερίου (Παρασκευοπούλου 25Α, κτίριο Ξυλοτεχνίας) θα βρεθούν τα στελέχη της υπηρεσίας της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί», την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, κατά τις ώρες 9.30-11.30, καθώς συνεχίζεται και το 2020 η δράση της ΕΣΑμεΑ για την ανάπτυξη συνεργασίας με τους Δήμους της Αττικής, με σκοπό να εδραιώσει μία άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία και επαφή με τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους.

Η υπηρεσία της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί» παρέχει καθημερινά πληροφορίες, ενημέρωση, υποστήριξη και ενδυνάμωση, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού εξατομικευμένης παρέμβασης από κοινού με τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Η υπηρεσία παρέχει επίσης πληροφορίες σε κοινωνικές και άλλες δημόσιες υπηρεσίες, οργανώσεις του αναπηρικού κινήματος και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών τόσο για τα δικαιώματα και τις παροχές αναπηρίας όσο και για τη συμβολή του αναπηρικού κινήματος στη διαμόρφωση πολιτικών για την αναπηρία.

Αυτό το διάστημα η υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» βρίσκεται κοντά στους πολίτες και σε όλα τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, πραγματοποιώντας επισκέψεις στα Κέντρα Κοινότητας των Δήμων.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Ιανουαρίου
Ώρα:
09:30 - 11:30
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Κέντρο Κοινότητας Περιστερίου
Παρασκευοπούλου 25Α
Περιστέρι, 12132
+ Χάρτης Google