• Πέμπτη, 17 Οκτώβριος, 2019
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

Μουσικό αφιέρωμα στο Σταύρο Ξαρχάκο από τα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου

19, Ιούνιος, 2018 @ 21:00

Την Τρίτη 19 Ιουνίου τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου τιμούν μ’ ένα ξεχωριστό αφιέρωμα τον μεγάλο έλληνα συνθέτη και μαέστρο, πολυβραβευμένο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, Σταύρο Ξαρχάκο.

Στο θέατρο «Τέχνη στην Πέτρα» του Άλσους Περιστερίου τα μουσικά τμήματα του σχολείου μας, η Χορωδία και η Ορχήστρα με τις φωνές μαθητών, εκπαιδευτικών και αποφοίτων παρουσιάζουν μια μεγάλη μουσική εκδήλωση, ένα μωσαϊκό τραγουδιών που αγαπήσαμε και χαρακτήρισαν το μεγάλο ταξίδι του Σταύρου Ξαρχάκου στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.

Από το ξεκίνημα το 1963 με τα «Κόκκινα φανάρια», στη θητεία του δίπλα στους μεγάλους της ελληνικής ποίησης και τη στενή και μακροχρόνια συνεργασία του με τον Νίκο Γκάτσο και τον Λευτέρη Παπαδόπουλο. Η μουσική του για το θέατρο και τον κινηματογράφο, τα τραγούδια που ανέδειξαν μεγάλους έλληνες ερμηνευτές και οι συνεργασίες εκείνες που άφησαν ανεξίτηλες τις στιγμές τους στον χρόνο, μια σκηνή θεάτρου και μια βραδιά αφιερωμένη στη δημιουργία και τη μοναδική συγκίνηση της μουσικής.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19, Ιούνιος, 2018
Ώρα:
21:00
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Χώρος Διεξαγωγής

Άλσος Περιστερίου
Αγίου Βασιλείου 63
Περιστέρι, 12135
+ Χάρτης Google