• Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος, 2019
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες Εκδηλώσεις

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

Μουσικοχορευτική παράσταση « Ειδικά Για ΣΕΝΑ»

14, Οκτώβριος, 2018 @ 11:00

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος για το παιδί «Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ»  σε  συνεργασία με το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Περιστερίου θα παρουσιάσουν την μουσικοχορευτική παράσταση «Ειδικά Για ΣΕΝΑ», στα κινηματοθέατρα Ρ. Βλαχοπούλου Λ. Κωσταντάρας ,  την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 στις 11 το πρωί.

Στην παράσταση εμφανίζονται αφιλοκερδώς (αλφαβητικά): Σοφία Αρβανίτη, Ανδρέας Αριστοτέλους «Θίασος Replica», Δημήτρης Δημητράκας, Γιάννης Κλειδέρης «Θίασος Replica», Δημήτρης Λιόλιος, Χορευτικά: Αργυρώ Φρουζάκη «Lillium Dance School», Clown – Performer ΣΟΥΤΗΣ,

Οι Ενεργοί Πολίτες Περιστερίου δηλώνουν συμπαράσταση

Οι Ενεργοί Πολίτες Περιστερίου δηλώνουμε την συμπαράστασή  μας στις προσπάθειες  του συλλόγου Παλμός Νέας Ζωής, για τη στήριξη του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου- Λυκείου Περιστερίου, μέσω της προγραμματισμένης εκδήλωσης στις 14 Οκτωβρίου 2018 στο κινηματοθέατρο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο Αιγάλεω.

Στηρίζουμε τη νέα αυτή ειδική σχολική μονάδα που λειτουργεί  στην πόλη μας από το  2016 και τις πολυεπίπεδες ανάγκες των μαθητών σε υποδομή και εξοπλισμό των εργαστηρίων τους.

Ως δημοτική παράταξη θα είμαστε στο πλευρό των παιδιών, των γονιών τους και των εκπαιδευτικών, βοηθώντας  στη λύση των  προβλημάτων τους ,τόσο μέσα από τη δράση μας στο δημοτικό συμβούλιο στο Περιστέρι, όσο  και σε επίπεδο της Πολιτείας και των αρμόδιων υπηρεσιών της.

Ετικέτες:

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14, Οκτώβριος, 2018
Ώρα:
11:00
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Κινηματοθέατρα Λ. Κωνσταντάρας – Ρ. Βλαχοπούλου
Κουντουριώτου 40
Αιγάλεω, 12242
+ Χάρτης Google
Ετικέτες: