Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ευ. Μεϊμαράκης: Εθνικό θέμα το ζήτημα των αγροτών

Η πατρότητα του τρίτου μνημονίου ανήκει στην κυβέρνηση, τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Εθνικό θέμα χαρακτήρισε το ζήτημα των αγροτών ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά τη διάρκεια της σημερινής του συνάντησης με την Εθνική Επιτροπή Αγροτών.

Ειδικότερα, π πρόεδρος της Ν.Δ. τόνισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να βελτιώσει τη νέα συμφωνία της κυβέρνησης με τους θεσμούς. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι η πατρότητα του τρίτου μνημονίου ανήκει στην κυβέρνηση.

«Το ζήτημα της φορολόγησης των αγροτών δεν αφορά μια κοινωνική ομάδα αλλά είναι εθνικό. Η Ν.Δ. δεν μπορεί να κάνει πολλά, καθώς η συμφωνία είναι κατάληξη της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης» πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Η Ν.Δ. θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατόν για τους αγρότες, κατέληξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment