Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Eurogroup: Μεταρρυθμίσεις και χρέος κρίνουν την εκταμίευση

Η συνολική δέσμη μεταρρυθμίσεων και η βιωσιμότητα του χρέους θα πρέπει να συνυπάρχουν προκειμένου να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση και να αποδεσμευτούν χρήματα για την Ελλάδα, υπογραμμίζει το Eurogroup στην ανακοίνωση για την έκτακτη συνεδρίαση στις 9 Μαΐου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση στην έκτακτη σύνοδο οι υπουργοί θα συζητήσουν την πορεία του προγράμματος μακροοικονομικής προσαρμογής της Ελλάδας.

«Οι συζητήσεις θα καλύψουν μια συνολική δέσμη μεταρρυθμίσεων πολιτικής, καθώς και τη βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους της Ελλάδας. Και τα δύο στοιχεία πρέπει να συνυπάρχουν προκειμένου να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος και να αποδεσμευθεί περαιτέρω χρηματοδοτική στήριξη στην Ελλάδα» σημειώνεται.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σχεδόν 1 στους 7 στην Ελλάδα χωρίς βασικά αγαθά

Peristeri News

Πρωτογενές πλεόνασμα στον προϋπολογισμό το 1ο δίμηνο εφέτος

Peristeri News

Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ 2026

Peristeri News

Leave a Comment