Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έτοιμος για το απόλυτο τεστ στη Λευκάδα ο ΓΣΠ (video)



Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και πλέον προετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση.

Η ομάδα μας του Νίκου Καραγιάννη αντιμετωπίζει το Σάββατο (18/11, 17.00) εκτός έδρας τη Δόξα Λευκάδας, που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην basket league, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α2, φιλοδοξώντας να διευρύνει το αήττητο σερί της.

Η προετοιμασία του ΓΣΠ έχει μπει στην τελική της ευθεία ενόψει του δύσκολου αυτού παιχνιδιού, με τον Νίκο Καραγιάννη να υπολογίζει κανονικά και στο Μιχάλη Πολυτάρχου, ο οποίος επανέρχεται μετά από απουσία 3 εβδομάδων, προσφέροντας μιας επιπλέον ποιοτική επιλογή.

Από κει και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι έχουν τεθεί στην διάθεση του τεχνικού τιμ, εκτός, φυσικά, από τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, ο οποίος αναρρώνει από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον καρπό και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η αποστολή του ΓΣ Περιστερίου θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Παρασκευής (17/11) για την Λευκάδα.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Xqqo2dO76l4&w=707&h=398]


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Στη Σαρδηνία για το ματς με τη Σάσαρι στο FIBA Europe Cup

Peristeri News

Ο Ατρόμητος έλυσε το συμβόλαιο με τον Παλμεζάνο

Peristeri News

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον Εχίτζε Ουκάκι – Ποιος είναι ο 21χρονος εξτρέμ

Peristeri News

Leave a Comment