PeristeriNews.gr
Ζώδια

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2021


Τα ζώδια το 2021 και οι ετήσιες προβλέψεις, για να ξέρεις τι θα συμβεί τη νέα χρονιά.

Το 2021 αποτελεί την αρχή μιας νέας εποχής για όλα τα ζώδια, με νέες συνήθειες, διαφορετικούς στόχους, αλλά και την ανάγκη για εκ νέου αξιολόγηση των προτεραιοτήτων μας.

Κριός

Ο Κρόνος ο οποίος παρέμεινε τα προηγούμενα χρόνια σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σου και δημιουργούσε πίεση στη δουλειά και την αίσθηση πως δεν ανταμείβεσαι όπως πρέπει, θα βρίσκεται στον Υδροχόο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Από τη νέα του θέση δείχνει πως ξεκινά ένα ελπιδοφόρο διάστημα για εσένα, ιδιαίτερα σε περίπτωση που θέλεις να δραστηριοποιηθείς συλλογικά σε μία δουλειά, να αποκτήσεις ενεργό ρόλο και δράση μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων, αλλά και να θέσεις στον εαυτό σου νέους στόχους. Αυτή η χρονιά είναι ένα έτος ξεκαθαρισμάτων για εσένα όσον αφορά το φιλικό σου περίγυρο, καθώς θα γίνει έντονο πως ίσως να διατηρείς κάποιες φιλικές σχέσεις «τιμής ένεκεν» ενώ πλέον δεν έχεις κάτι που να σε συνδέει μαζί τους.

Ο Δίας βρίσκεται και εκείνος από το Δεκέμβριο του 2020 στο ζώδιο του Υδροχόου, φροντίζοντας να πριμοδοτεί τις επαφές με συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία θα έχουν ρόλο-κλειδί στα σχέδιά σου αυτό τον χρόνο, αλλά και κάποιες νέες φιλικές σχέσεις οι οποίες θα ξεκινήσουν δειλά-δειλά. Τα τετράγωνα που θα σχηματίσουν και ο Δίας και ο Κρόνος με τον Ουρανό ο οποίος θα βρίσκεται στον Ταύρο (στα μέσα Ιανουαρίου, στα μέσα Φεβρουαρίου και στα μέσα Ιουνίου) μπορεί να δημιουργήσουν τριγμούς στις οικονομικές προεκτάσεις κάποιων project (έργων) που μπορεί να έχεις αναλάβει. Θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στο ταμείο σου αυτή τη χρονιά, ιδιαίτερα αν έχεις οικονομικές συναλλαγές με μία ομάδα ανθρώπων.

Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται και αυτή τη χρονιά στο ζώδιο του Αιγόκερου -επηρεάζοντας εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- και θα εξακολουθεί να δημιουργεί τριγμούς σε ένα επαγγελματικό υπόβαθρο το οποίο ενδεχομένως να είναι σαθρό, καθώς με αυτό τον τρόπο σου υποδεικνύει πως χρειάζεται αλλαγή και «μεταμόρφωση» προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει.

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν το 2021 είναι συνολικά τέσσερις οι τρεις εκ των οποίων θα αφορούν τον άξονα Διδύμων- Τοξότη. (έκλειψη Σελήνης στις 26 Μαΐου, έκλειψη Ηλίου στις 10 Ιουνίου και στις 4 Δεκεμβρίου) και μόνο μία από αυτές θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού (έκλειψη Σελήνης στις 19 Νοεμβρίου). Αυτό δείχνει πως για φέτος το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο για ένα μεγάλο διάστημα στους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό και στο ευρύτερο σου περιβάλλον προμηνύοντας ανακατατάξεις!

Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 19 Νοεμβρίου για άλλη μία φορά θα φέρει στο προσκήνιο τις οικονομικές συμφωνίες αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στο ταμείο σου, τονίζοντας την ανάγκη για προσεκτικές κινήσεις και όχι για κινήσεις που ενέχουν ρίσκο.

Ταύρος

Φαίνεται πως και εσύ βρίσκεσαι σε αυτή τη διάθεση, καθώς θα παρατηρήσεις στον εαυτό σου να έχει πλέον μηδενική ανοχή σε καταστάσεις και ανθρώπους οι οποίοι σου έχουν δημιουργήσει αρκετό εκνευρισμό και μία κατάσταση πίεσης προς το πρόσωπό σου.

Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου από το Δεκέμβριο του 2020 και θα παραμείνει σε αυτό όχι μόνο το 2021, αλλά και για τις επόμενες χρονιές, σηματοδοτεί μία νέα περίοδο κατά την οποία ο επαγγελματικός τομέας θα βρίσκεται σε προτεραιότητα. Είναι πιθανόν να δημιουργηθούν καταστάσεις στη δουλειά, οι οποίες θα σε κάνουν να νιώσεις πίεση. Είναι εξίσου πιθανό να αναλάβεις μία νέα θέση με μεγαλύτερες απολαβές, αλλά και μεγαλύτερες ευθύνες, κάτι το οποίο θα μετριάσει τη χαρά σου. Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζεις είναι πως τώρα σου δίνεται μία εξαιρετική ευκαιρία να δημιουργήσεις μία σταθερή βάση στη δουλειά και πάνω σε αυτή να «χτίσεις» τους στόχους σου.

Ο Δίας που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Υδροχόου και θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021 (αν εξαιρέσουμε το διάστημα από 14 Μαΐου έως και 28 Ιουλίου που θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων) δείχνει πως θα έχεις υποστήριξη σε επαγγελματικό επίπεδο. Μάλιστα κάθε φορά που θα νιώθεις πως η δουλειά παίζει με τις αντοχές σου, τότε θα εμφανίζεται ως δια μαγείας μία λύση μέσω ενός συνεργάτη σου ή ενός προσώπου που συναναστρέφεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο.

Οι δύσκολες όψεις του Δία και του Κρόνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, μπορούν να εντείνουν την υποβόσκουσα ένταση, αλλά και την ανησυχία σου για ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά και τον κοινωνικό σου περίγυρο, όμως προσπάθησε να μην αφήσεις το μυαλό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων που μπορεί να σε παρασύρει μακριά από τους στόχους σου.

Οι εκλείψεις της χρονιάς είναι τέσσερις και οι τρεις εξ αυτών θα πραγματοποιηθούν τον άξονα Διδύμων-Τοξότη (26 Μαΐου έκλειψη Σελήνης, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου έκλειψη Ηλίου) δείχνοντας πως τα ζητήματα που αφορούν έσοδα-έξοδα, κληρονομιές, ασφάλειες και όλα αυτά που σχετίζονται με τον χρηματοοικονομικό τομέα θα σε απασχολήσουν αρκετά. Καλό θα ήταν να «προλάβεις» τις καταστάσεις διευθετώντας θέματα τα οποία σχετίζονται με το ταμείο σου και έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα για καιρό, προκειμένου να μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

Μία από τις εκλείψεις αυτής της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) στις 19 Νοεμβρίου, η οποία μπορεί να σε οδηγήσει να κάνεις κάποιες κινήσεις που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, χωρίς να τις έχεις αξιολογήσει σωστά. Απέφυγε να πάρεις αποφάσεις «ελαφρά τη καρδία» και μη ρισκάρεις τίποτα το οποίο έχεις κερδίσει με ιδρώτα και κόπο, απλά και μόνο για να κερδίσεις κάτι καλύτερο. Να θυμάσαι πως αυτή τη χρονιά χρειάζονται μικρά και συνετά βήματα σε όλους τους τομείς, προκειμένου να βγεις κερδισμένος.

Δίδυμος

Ο Κρόνος βρίσκεται από το Δεκέμβριο του 2020 στο ζώδιο του Υδροχόου και θα παραμείνει για όλο το 2021 σε αυτό, κάτι το οποίο είναι πολύ βοηθητικό για να κάνεις πράξη κάποια σχέδια που είχες. Στήριγμα σου σε αυτό θα αποτελέσουν τα πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο περιβάλλον σου, μάλιστα φαίνεται πως θα κάνεις και νέες γνωριμίες από τις οποίες δεν αποκλείεται να προκύψει μία νέα φιλία ή μία νέα προσωπική σχέση.

Ίσως να συνειδητοποιήσεις πως κάποια πράγματα τα οποία έχεις το μυαλό σου ως θεωρία δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που πραγματικά συμβαίνει στην πράξη, κάτι το οποίο θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιλαμβάνεσαι ζητήματα που αφορούν σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Συνοδοιπόροι σου σε αυτό θα είναι άνθρωποι με τους οποίους έχεις κοινές ιδέες και αντιλήψεις, καθώς η νέα χρονιά σου δείχνει πως δεν είσαι μόνος σου.

Ο Δίας που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Υδροχόου από το Δεκέμβριο του 2020 και θα βρίσκεται για όλη τη χρονιά -αν εξαιρέσουμε το διάστημα από τις 14/5 έως και τις 28/7 που θα μετακινηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων- φαίνεται πως θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος σε εσένα που θέλεις να ακολουθήσεις ένα επιμορφωτικό σεμινάριο, να ξεκινήσεις ένα νέο πρόγραμμα σπουδών ή να εκπληρώσεις ένα στόχο που σχετίζεται με το εξωτερικό. Τα όνειρά σου θα αποτελούν κινητήριο δύναμη για εσένα και αυτά τα οποία θα σε οδηγούν στο να αναλάβεις δράση.

Ο Ποσειδώνας που θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων σου εφιστά την προσοχή στον επαγγελματικό τομέα καθώς δημιουργεί απάτες και αυταπάτες, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε ακατάλληλες επαγγελματικές επιλογές, αλλά και στο να δείξεις εμπιστοσύνη σε λάθος πρόσωπα.

Το 2021 θα πραγματοποιηθούν τέσσερις εκλείψεις συνολικά εκ των οποίων οι τρεις θα είναι στον άξονα σου (Διδύμων -Τοξότη). Συγκεκριμένα στις 26 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, στις 10 Ιουνίου η έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους και στις 4 Δεκεμβρίου η έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη, κάτι που δείχνει πως ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων θα παίζει καθοριστικό ρόλο κατά τη διάρκεια του έτους. Τώρα ήρθε η στιγμή να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε αυτόν τον τομέα, γεγονός που σημαίνει πως κάποιες σχέσεις θα επιβραβευτούν και θα εξελιχθούν και κάποιες άλλες θα χρειαστεί να μείνουν πίσω στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Η μοναδική έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού είναι η έκλειψη Σελήνης στις 19 Νοεμβρίου, η οποία δείχνει πως το φθινόπωρο θα είναι ένα ιδιαίτερα απαιτητικό διάστημα, κατά το οποίο πρέπει να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου κάνοντας πιο φιλική προς εσένα την καθημερινότητά σου.

Καρκίνος

Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου από το Δεκέμβριο του 2020 και δείχνει πως καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς καλείσαι να κάνεις ενδοσκόπηση αλλά και αυτοκριτική, ώστε να μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις τις δικές σου ενέργειες σε θέματα που σε ενδιέφεραν, τις νέες εμπειρίες που πήρες αλλά και το λόγο που κάποια πράγματα ενδεχομένως να μην πήγαν όπως ήθελες. Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίσεις τη δική σου στάση απέναντι στις «προκλήσεις» του τελευταίου διαστήματος, καθώς θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά για τον εαυτό σου.

Ο Δίας βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Υδροχόου από το Δεκέμβριο του 2020 πριμοδοτώντας κάθε βήμα το οποίο σε πηγαίνει πιο κοντά στην αυτογνωσία. Ο Δίας εδώ μπορεί να φέρει και κάποιες νέες πηγές εσόδων, όμως η συνάντησή του με τον Κρόνο καθώς θα βρίσκονται και οι δύο στο ίδιο ζώδιο, δείχνει πως καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα οικονομικά σου και αν έχεις παραπάνω έσοδα, να φερθείς συνετά.

Ο Ουρανός, που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και αυτή τη χρονιά, θα σχηματίσει τετράγωνο και με το Δία και με τον Κρόνο, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες στο να βρεις ανθρώπους με τους οποίους έχεις κοινά και μπορούν να σε καταλάβουν. Κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον ενδεχομένως να μη δώσουν «καλά δείγματα» το 2021 και να χρειαστεί να αναθεωρήσεις και ενδεχομένως να ανακατατάξεις τη σχέση σας.

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν φέτος θα είναι τέσσερις, εκ των οποίων οι τρεις θα γίνουν στον άξονα Διδύμων-Τοξότη (26/5 έκλειψη Σελήνης, 10/6 έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους και 4/12 έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη) δείχνοντας πως η καθημερινότητα και όλα αυτά που τη συνοδεύουν θα βρίσκονται αρκετά συχνά στο προσκήνιο, ίσως κάποιες στιγμές να προκύπτουν και αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Εργασιακά ζητήματα ενδεχομένως να αναθεωρηθούν όπως επίσης και η άποψη σου για αυτά, όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες.

Η μοναδική έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού είναι η έκλειψη Σελήνης στις 19/11, η οποία δείχνει πως το Φθινόπωρο θα πρέπει να στρέψεις την προσοχή σου σε οικονομικά και παρελθοντικά ζητήματα, καθώς απαιτούν υπευθυνότητα εκ μέρους σου και όχι ριψοκίνδυνες αποφάσεις.

Λέων

Ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται από το Δεκέμβριο του 2020 και θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021 στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σε βοηθήσει να δεις ποιες σχέσεις σου είτε κοινωνικές είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές έχουν σταθερές βάσεις και μπορούν να εξελιχθούν και ποιες από αυτές έχουν στηριχθεί σε λόγια και μεγάλες υποσχέσεις. Τώρα φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις μάλιστα κάποιες από τις σχέσεις σου μπορεί να «υποβιβαστούν» και κάποιες να επιβραβευτούν.

Ο Δίας θα βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Υδροχόου καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους (εκτός του διαστήματος 14/5 έως 28/7 που θα κάνει ένα «δοκιμαστικό» πέρασμα στο ζώδιο των Ιχθύων) και θα βοηθά συμπληρώνοντας τα κενά. Έτσι λοιπόν κάποιοι άνθρωποι φαίνεται πως θα απομακρυνθούν όμως την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι θα σε προσεγγίσουν, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα.

Ο Ουρανός θα συνεχίσει την πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου -φέτος θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- τονίζοντας με κάθε τρόπο τον επαγγελματικό τομέα. Τα τετράγωνα που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και το Δία φαίνεται πως θα δημιουργήσουν άλλο ένα κύκλο ξεκαθαρισμάτων στη δουλειά και είναι πολύ πιθανόν ακόμα και εσύ ο ίδιος να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη, τι είναι αυτό που προσπαθείς να επιτύχεις και πως θα καταφέρεις να το υλοποιήσεις. Οι εμπειρίες που θα πάρεις φέτος θα είναι «μαθήματα ζωής» και πολύ βοηθητικές για την εξέλιξη τομέων που σε ενδιαφέρουν, όπως είναι ο τομέας των σχέσεων, αλλά και ο επαγγελματικός τομέας.

Οι τρεις εκ των τεσσάρων εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς θα γίνουν στον άξονα Διδύμων–Τοξότη (26/5 έκλειψη Σελήνης, 10/6 και 4/12 έκλειψη Ηλίου) κάτι το οποίο δείχνει πως ο αισθηματικός τομέας θα δώσει αρκετά νέα μέσα σε αυτή τη χρονιά. Τώρα φαίνεται πως αλλάζει εντελώς ο τρόπος σκέψης σου, αλλάζουν οι προτεραιότητές σου και αναζητάς πράγματα τα οποία θα σε οδηγήσουν σε νέα πρόσωπα και σε νέες επιλογές στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος.

Η μία έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 19/11 δείχνει πως το φθινόπωρο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα επαγγελματικά θέματα, καθώς ενδέχεται να παρασυρθείς από τη διάθεση που θα έχουν οι συνεργάτες σου και τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και τελικά να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα είναι σαν να παίζεις με τη φωτιά. Χρειάζεται προσοχή ώστε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από μεγάλα λόγια τα οποία δεν θα έχουν αντίκρισμα.

Παρθένος

Ο Κρόνος βρίσκεται από το Δεκέμβριο του 2020 στο ζώδιο του Υδροχόου και ενδέχεται το 2021 να δημιουργήσει αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες. Αυτό θα αποτελέσει το έναυσμα για να δημιουργήσεις ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο πάνω από όλα στις δικές σου ανάγκες, οι οποίες θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα. Τα όρια είναι απαραίτητα προκειμένου να μην αφήσεις τους άλλους να καθορίζουν το δικό σου πρόγραμμα, να επεμβαίνουν στην καθημερινότητά σου και να την επηρεάζουν με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να επικεντρωθείς στους δικούς σου στόχους.

Η ικανότητα της διάκρισης -την οποία έχεις έμφυτη- φέτος είναι απαραίτητη περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά προκειμένου να μπορέσεις να διακρίνεις ποιες είναι οι καταστάσεις που αξίζει να ασχοληθείς και ποιες από αυτές αποτελούν χάσιμο χρόνου. Ενδεχομένως να αυξηθεί η δουλειά σου ή οι εργασιακές σου υποθέσεις, κάτι το οποίο θα σου στερήσει ελεύθερο χρόνο όμως την ίδια στιγμή θα σου δώσει και την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου.

Ο Δίας βρίσκεται και αυτός από το Δεκέμβριο του 2020 στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνοντας ευκαιρίες οι οποίες θα αυξήσουν τη δουλειά και από τη μία μπορεί να φέρουν και νέες ευθύνες, από την άλλη όμως φαίνεται πως μπορούν να φέρουν και νέα έσοδα. Ο Ποσειδώνας συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο των Ιχθύων -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο, αλλά και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου- κάτι το οποίο δείχνει πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ζητήματα που αφορούν αγοραπωλησίες γης, αλλαγή σπιτιού όπως και σε θέματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις.

Οι τρεις εκ των τεσσάρων εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν αυτή τη χρονιά, θα γίνουν στον άξονα Διδύμων-Τοξότη (26/5 έκλειψη Σελήνης, 10/6 και 4/12 έκλειψη ηλίου) κάτι το οποίο δείχνει πως επαγγελματικές υποθέσεις, οικογενειακά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με τον άξονα καριέρα-οικογένεια, θα σε απασχολήσει αρκετά. Κοντά στις ημερομηνίες των παραπάνω εκλείψεων θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αποφάσεις που θα πάρεις ιδιαίτερα αν αυτές θα σημάνουν αλλαγές!

Η μία έκλειψη που δεν θα πραγματοποιηθεί στον παραπάνω άξονα είναι αυτή που θα λάβει χώρα στις 19/11 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, η οποία θα φέρει στο προσκήνιο μελλοντικούς στόχους, αλλά και την ανάγκη σου να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες ενδεχομένως να σκεφτείς να ανοίξεις και τα φτερά σου στο εξωτερικό! Η χρονιά φέτος απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό στα ζητήματα που σε αφορούν, καθώς και μικρά, σταθερά βήματα προκειμένου να μην παρασυρθείς σε λάθος ενέργειες.

Ζυγός

Σε αυτό θα βοηθήσει πολύ ο Κρόνος ο οποίος έφυγε από το ζώδιο του Αιγόκερου που ήταν αρκετά πιεστικός για εσένα και βρίσκεται από το Δεκέμβριο του 2020 στο ζώδιο του Υδροχόου. Το 2021 από τη νέα του θέση είναι πολύ υποστηρικτικός, ιδιαίτερα για τον αισθηματικό τομέα και μπορεί να σου προσφέρει ευκαιρίες για να τον σταθεροποιήσεις. Μοναδική προϋπόθεση για αυτό είναι να αναλάβεις τις ευθύνες σου -τουλάχιστον όσον αφορά το κομμάτι των διαπροσωπικών σχέσεων- να δεις αν έχεις κάνει κάποιες λάθος κινήσεις, αν τελικά επένδυσες στα σωστά πρόσωπα και αν υπάρχει κάτι που θα προτιμούσες να είχε εξελιχθεί διαφορετικά. Ο Κρόνος σε προτρέπει να επιλέξεις με προσοχή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσωπική σου ζωή.

Ο Δίας που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Υδροχόου από το Δεκέμβριο του 2020 δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες για ειδύλλια, έρωτες και φλερτ, όμως εσύ θα πρέπει να διακρίνεις ποια από τα πρόσωπα που συναντάς μπορούν να καλύψουν τις αισθηματικές σου ανάγκες.

Οι δυσαρμονικές όψεις που θα σχηματίζει και ο Δίας και ο Κρόνος με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο πιθανόν να δημιουργήσουν πιεστικές συνθήκες, ιδιαίτερα σε περίπτωση που έχεις αφήσει αισθηματικές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Στις αρχές Φεβρουαρίου και στα μέσα Ιουνίου η πίεση φαίνεται πως θα είναι αρκετά έντονη, για αυτό προνόησε και διευθέτησε αισθηματικές υποθέσεις που παραμένουν «μπερδεμένες».

Ο Πλούτωνας συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο του Αιγόκερου -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- και πιέζει για λύσεις σε οικογενειακές υποθέσεις, οι οποίες σε έχουν απασχολήσει αρκετά κατά το προηγούμενο διάστημα. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς τη «μεταμόρφωση» δηλαδή την αλλαγή του χώρου που ζεις, ιδιαίτερα σε περίπτωση που νιώθεις πως δεν σε γεμίζει.

Οι τρεις εκ των τεσσάρων εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν αυτή τη χρονιά θα είναι στον άξονα Διδύμων-Τοξότη (έκλειψη Σελήνης στις 26/5 και έκλειψη Ηλίου στις 10/6 και στις 4/12) και θα φέρουν στο προσκήνιο σχέσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας και πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αλλαγές ή νέα δεδομένα σε αυτές, τα οποία όμως θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις την εικόνα σου για συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η μόνη έκλειψη που δεν θα πραγματοποιηθεί στον παραπάνω άξονα είναι αυτή που θα λάβει χώρα στις 19/11 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και θα κάνει επιτακτική την ανάγκη διευθέτησης οικονομικών ζητημάτων, ιδιαίτερα αν αυτά έρχονται από το παρελθόν.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου το 2021 φαίνεται πως θα στραφείς περισσότερο σε θέματα που αφορούν το σπίτι είτε με την έννοια του ακινήτου είτε με την έννοια της οικογένειας. Ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου από το Δεκέμβριο του 2020 κάνει επιτακτική την ανάγκη να δώσεις προτεραιότητα σε οικογενειακές υποθέσεις. Απέφυγε την επικριτική διάθεση -που η αλήθεια είναι πως θα ενισχυθεί με τη νέα θέση του Κρόνου- καθώς είναι πολύ πιθανόν να επηρεάσει αρκετά τη συμπεριφορά σου προς οικεία και αγαπημένα σου πρόσωπα.

Κάποιες σχέσεις φαίνεται πως αλλάζουν και δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με πρόσωπα τα οποία μέχρι στιγμής δεν βρίσκονταν στο στενό σου περιβάλλον, ενώ θα απομακρυνθείς από κάποια άλλα πρόσωπα τα οποία είχαν τακτική παρουσία στη ζωή σου. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν πίεση και καλό θα ήταν να τους δώσεις προτεραιότητα, προκειμένου να μπορέσεις να τα διευθετήσεις και να μην διαιωνίζονται.

Ο Κρόνος από τη νέα του θέση θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου τον Ταύρο και θα δημιουργήσει κάποια διαστήματα τα οποία θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικά γύρω στις αρχές Φεβρουαρίου αλλά και στα μέσα Ιουνίου. Τότε είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποια ζητήματα σε προσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες, τα οποία θα σε κάνουν να αποστασιοποιηθείς από συγκεκριμένα πρόσωπα και τελικά θα «παγώσουν» κάποιες σχέσεις.

Ο Δίας βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Υδροχόου από τον Δεκέμβριο του 2020 (με εξαίρεση το διάστημα από τις 14/5 έως και τις 28/7 που θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων) και ενισχύει την ελπίδα σου και την πεποίθηση πως στο τέλος «όλα θα πάνε καλά», στα ζητήματα που σε απασχολούν. Να θυμάσαι πως οπουδήποτε κλείνει μία πόρτα ανοίγει μία νέα και αυτό ισχύει για κάθε είδους σχέσεις.

Ο Ουρανός που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο του Ταύρου -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- δημιουργεί τριγμούς σε σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες δεν έχουν σταθερά θεμέλια. Είναι πολύ πιθανόν να παρατηρήσεις συμπεριφορές από συγκεκριμένα πρόσωπα, οι οποίες δεν σου αρέσουν και θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση ώστε να μην τις αφήσεις να σε εκνευρίσουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ουρανός σε αυτή τη θέση δείχνει πως αναμένονται εκπλήξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Οι τρεις εκ των τεσσάρων εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς θα είναι στον άξονα Διδύμων-Τοξότη (26/5 έκλειψη Σελήνης, 10/6 και 4/12 έκλειψη Ηλίου) κάτι που δείχνει πως θα βάλεις σε προτεραιότητα την κάλυψη συναισθηματικών αλλά και οικονομικών αναγκών. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα αποταμίευσης, να περιορίσεις τα έξοδά σου ή να διαμορφώσεις το οικονομικό σου πλάνο με τέτοιο τρόπο που να έχεις κέρδος. Φαίνεται πως το 2021 θα μπεις στη διαδικασία να δεις πιο σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα.

Η μία έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου- Σκορπιού) είναι αυτή που θα λάβει χώρα στις 19/11 και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το γεγονός ότι θα σχηματίζει δυσαρμονική όψη με το Δία από τον Υδροχόο, καθιστά σχεδόν απαγορευτικές τις αποφάσεις «ελαφρά τη καρδία», ιδιαίτερα αν αφορούν σημαντικές αλλαγές είτε σε ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων είτε σε ζητήματα σπιτιού.

Τοξότης

Η επικοινωνία θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο σε προσωπικές, επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις το 2021 και είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να έχεις κατά νου καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της χρονιάς.

Ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται από το Δεκέμβριο του 2020 στο ζώδιο του Υδροχόου σε βοηθά να υλοποιήσεις κάποιες από τις ιδέες σου και να πατήσεις ακόμα πιο γερά στα πόδια σου, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα.

Ο Δίας που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Υδροχόου από το Δεκέμβριο του 2020 (εκτός από το διάστημα 14/5 έως 28/7 που θα κάνει ένα «δοκιμαστικό» πέρασμα στο ζώδιο των Ιχθύων) δείχνει πως οι άνθρωποι που θα βρεθούν δίπλα σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων σου. Οι «συμμαχίες» θα αποτελέσουν βαρόμετρο όχι μόνο για τη διάθεσή σου, αλλά και για την πραγματοποίηση ορισμένων από τα σχέδιά σου, για αυτό λοιπόν θα πρέπει να επιλέξεις με προσοχή τους ανθρώπους που απαρτίζουν το στενό σου περίγυρο.

Ο Δίας σε αυτή τη θέση δείχνει πως μπορεί να υπάρξει «διεύρυνση» του περιβάλλοντος σου και δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό να κάνουν την εμφάνισή τους και νέα πρόσωπα! Φέτος ευνοείται οτιδήποτε σχετίζεται με την εκπαίδευση, για αυτό αν έχεις σκοπό να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο, την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ή να επικεντρωθείς σε ένα πρόγραμμα σπουδών, τότε θα έχεις επιλέξει την κατάλληλη περίοδο!

Τα τετράγωνα που θα σχηματίσουν ο Δίας και ο Κρόνος με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρνουν κατά διαστήματα στην επιφάνεια υποβόσκουσες αντιπαραθέσεις, με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανόν κάποιες σχέσεις που μέχρι τώρα υπήρχαν στη ζωή σου να σταματήσουν να υφίστανται, ιδιαίτερα αν σε αυτές είχαν μαζευτεί πολλά παράπονα και αρκετές εντάσεις.

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο των Ιχθύων (φέτος επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου) και σου λέει να είσαι πολύ προσεκτικός με τη διαχείριση οικογενειακών υποθέσεων και ζητημάτων που αφορούν το σπίτι σου σαν ακίνητο.

Οι τρεις εκ των τεσσάρων εκλείψεων αυτής της χρονιάς θα πραγματοποιηθούν στον δικό σου άξονα (Διδύμων-Τοξότη) συγκεκριμένα στις 26/5 θα πραγματοποιηθεί μία έκλειψη Σελήνης στις 10/6 και στις 4/12 θα πραγματοποιηθούν δύο εκλείψεις Ηλίου, κάτι το οποίο δείχνει πως θα έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Το παρόν μπορεί να εμπλακεί με το παρελθόν, αλλά και τις βλέψεις που έχεις για το μέλλον, κάτι το οποίο χρειάζεται διάκριση προκειμένου να δεις ποιες από τις σχέσεις σου σε καλύπτουν, ποιες σε κάλυπταν παλαιότερα αλλά όχι τώρα πια και σε ποιες αξίζει να επενδύσεις. Κατά την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 10/6 δεν αποκλείεται να επιστρέψουν στη ζωή σου καταστάσεις, αλλά και πρόσωπα του παρελθόντος, ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο!

Η μόνη έκλειψη που δεν θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου είναι αυτή της 19/11 που θα λάβει χώρα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και θα φέρει στο προσκήνιο σκέψεις και ανησυχίες, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ψυχολογική κόπωση. Αν θέλεις να αποφύγεις αυτό το σενάριο καλό θα ήταν να αποφύγεις την αναμόχλευση κάποιων ζητημάτων τα οποία σε κουράζουν και μόνο στην ιδέα, καθώς αυτή τη χρονιά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός που διαθέτεις την ενέργεια σου.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος έφυγε από το ζώδιό σου και κατά τη διάρκεια παραμονής του σε αυτό σε βοήθησε να δεις καλύτερα προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, καθώς δημιούργησε αρκετή κινητικότητα σε αυτές και πιθανόν να σου χάρισε και πολύτιμες εμπειρίες. Τώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου δημιουργώντας σου την ανάγκη να περιφρουρήσεις αυτά που έχεις κερδίσει είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως θα επικεντρωθείς στο ταμείο σου, στους ανθρώπους που αγαπάς και σε κάνουν να νιώθεις συναισθηματική ασφάλεια και στις ικανότητές σου, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου σου λέει πως ο οικονομικός τομέας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και σωστή διαχείριση. καθώς φέτος τα λάθη και οι σπατάλες δεν επιτρέπονται.

Ο Δίας βρίσκεται κι αυτός από το Δεκέμβριο του 2020 στο ζώδιο του Υδροχόου κάτι το οποίο προσφέρει ανακούφιση, καθώς ακόμα και τις στιγμές που μπορεί να νιώθεις πως δεν έχεις κάνει τις σωστές «επενδύσεις», θα κάνει την εμφάνισή της κάποια ευκαιρία η οποία θα σε «σώζει» έστω και την τελευταία στιγμή. Βέβαια δεν θα πρέπει να αφεθείς στην εύνοια του Δία ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και θα πρέπει να κάνεις κι εσύ συνετές κινήσεις σε αυτά.

Ο Ουρανός εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και να υπόσχεται εκπλήξεις σε αισθηματικό επίπεδο, όμως το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία και τον Κρόνο υπόσχεται πίεση, ιδιαίτερα αν παρασυρθείς σε σπατάλες. Δώσε προσοχή στο πρώτο μισό του Φεβρουαρίου καθώς και στο πρώτο μισό του Ιουνίου, καθώς είναι ένα διάστημα που μπορεί να νιώσεις πως έχεις χάσει την έμπνευσή σου και πως δεν είσαι πλέον δημιουργικός κάτι το οποίο θα επηρεάσει και τη διάθεση αλλά και την απόδοσή σου στη δουλειά. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να σε οδηγήσει σε περιττές αγορές, προκειμένου να ανέβει η διάθεση σου. Να θυμάσαι πως το 2021 είναι ένα πολύ καλό έτος για να ξεκινήσεις αποταμίευση ή για να δεις λίγο διαφορετικά το οικονομικό σου πλάνο.

Ο Πλούτωνας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου -επηρεάζοντας εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- και δείχνει πως και πάλι θα υπάρξουν κάποιες «προκλήσεις» στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν τη ροή κάποιων από αυτές.

Οι τρεις εκ των τεσσάρων εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτού του έτους θα γίνουν στον άξονα Διδύμων-Τοξότη (26/5 έκλειψη Σελήνης, 10/6 και 4/12 έκλειψη Ηλίου) και είναι πολύ πιθανό να αναμοχλεύσουν ιστορίες και πεπραγμένα του παρελθόντος είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταστάσεις οι οποίες θα σε κάνουν να νιώσεις «μετέωρος» και θα αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις εργασιακά ζητήματα καθώς και θέματα της καθημερινότητας. Παρόλα αυτά το γεγονός πως ύστερα από αρκετά χρόνια, φέτος δεν θα υπάρχουν ελλείψεις στον δικό σου άξονα (Καρκίνου-Αιγόκερου) είναι κάτι που θα σου προσφέρει ανακούφιση!

Η μία έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού είναι αυτή που θα λάβει χώρα στις 19/11. Λόγω τις δυσαρμονικής όψης που θα σχηματίσει με το Δία από τον Υδροχόο, δείχνει για άλλη μία φορά πως θα πρέπει να δώσεις προσοχή στο ταμείο σου, καθώς και σε κάποιες αποφάσεις που θα πάρεις και αφορούν μία αισθηματική επιλογή. Η αμετροέπεια είναι μία πιθανή «παρενέργεια» αυτής της όψης και χρειάζεται προσοχή για να μη σε παρασύρει.

Το τέλος της χρονιάς κρύβει εκπλήξεις για εσένα καθώς στις 19/12 η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο δικό σου ζώδιο, κάτι το οποίο δείχνει πως λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου θα κάνουν την εμφάνισή τους πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν!

Υδροχόος

Ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σου από το Δεκέμβριο του 2020 δείχνει πως είναι απαραίτητο να αναγνωρίσεις κάποια επαναλαμβανόμενα μοτίβα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για να μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις γιατί συμβαίνουν. Μη διστάσεις να δεις κάποια πράγματα τα οποία ενδεχομένως να μην πηγαίνουν όπως θα ήθελες ή να αναγνωρίσεις πως κάποιες επιλογές σου δεν εξελίχθηκαν όπως τις είχες κατά νου. Το να αναγνωρίσεις το δικό σου μερίδιο ευθύνης στις καταστάσεις, αποτελεί προϋπόθεση ώστε να μπορέσεις να χτίσεις σταθερές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις χωρίς να επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος.

Ο Δίας βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο σου από το Δεκέμβριο του 2020 και ενισχύει την καλή σου διάθεση. καθώς θα παρατηρήσεις πως ακόμα και όταν υπάρχουν εμπόδια εσύ δεν θα επικεντρώνεσαι σε αυτά, αλλά στην «αχτίδα φωτός» που μπορεί να ξεπροβάλλει λίγο παρακάτω. Ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διευθέτηση τους και όσο πιο θετική ενέργεια δίνεις σε αυτά τόσο αυτή θα σου επιστρέφεται.

Ο Ουρανός συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και να σχηματίζει τετράγωνα με το Δία και τον Κρόνο, κάτι το οποίο δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν τριγμοί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ακόμα και με πολύ οικεία σου πρόσωπα. Ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος και ο Ιούνιος χρειάζονται μεγάλη προσοχή καθώς κατά τη διάρκεια των παραπάνω μηνών θα συναντηθούν μέσω μιας δυσαρμονικής όψης αυτοί οι τρεις πλανήτες. Αυτή η συνάντηση μπορεί να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα τα οποία υπήρχαν καιρό στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και μέχρι τώρα βρίσκονταν «κάτω από το χαλάκι».

Προσπάθησε να αποφύγεις οτιδήποτε σχετίζεται με παρορμητικές αποφάσεις, καθώς ο Κρόνος στο ζώδιό σου αναζητά σύνεση και υπευθυνότητα προκειμένου να σε ανταμείψει με σοφία. Να θυμάσαι πως προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις θα μπουν στο μεγεθυντικό φακό αυτή τη χρονιά και θα δώσουν «εξετάσεις» με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές αλλαγές και ανακατατάξεις σε αυτές, οι οποίες μπορεί να μην είναι τόσο ευχάριστες είναι όμως απαραίτητες για εσένα.

Οι τρεις εκ των τεσσάρων εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν αυτή τη χρονιά θα γίνουν στον άξονα Διδύμων-Τοξότη (26/5 έκλειψη Σελήνης, 10/6 και 4/12 έκλειψη Ηλίου) το οποίο δείχνει πως και οι φιλικές σχέσεις θα περάσουν «από κόσκινο» με αποτέλεσμα να έρθεις κοντά με πρόσωπα τα οποία βρίσκονταν στο ευρύτερο σου περιβάλλον και ενδεχομένως να απομακρυνθείς από πρόσωπα με τα οποία είχες μία πολύ στενή σχέση.

Η μία έκλειψη εκ των τεσσάρων θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 19/11 και δείχνει πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με αποφάσεις που θα πάρεις ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν τον άξονα καριέρα-οικογένεια. Είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε μία λάθος εκτίμηση και να δεις υπεραισιόδοξα κάποια πράγματα, κάτι το οποίο δεν θα σε βοηθήσει αφενός να τα δεις στην πραγματική τους διάσταση αφενός να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Χρειάζεται πολλή προσοχή προκειμένου να αποφύγεις να θέσεις σε κίνδυνο μία κατάσταση ή μία σχέση για την οποία έχεις κοπιάσει.

Ιχθύς

Ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου από το Δεκέμβριο του 2020 κάνει επιτακτική την ανάγκη να αναλάβεις δράση προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία ενδεχομένως μέχρι τώρα να έχεις αφήσει στον αυτόματο πιλότο, γιατί σου προκαλούν άγχος ή αρνητικά συναισθήματα. Τώρα λοιπόν θα πρέπει να σηκώσεις τα μανίκια προκειμένου να περάσεις στη δράση ώστε να μπορέσεις να τα κλείσεις και να τα αφήσεις πίσω σου. Η αναμόχλευση ζητημάτων του παρελθόντος είναι πιθανόν να φέρει στην επιφάνεια κάποιες ανησυχίες σου, όμως δεν θα πρέπει να τις αφήσεις να καταλάβουν το μεγαλύτερο μέρος των σκέψεων σου. Ο Κρόνος σε αυτό το ζώδιο μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για ανησυχίες και φοβίες και η εργασιοθεραπεία αποτελεί το καλύτερο αντίδοτο σε αυτές.

Ο Δίας που βρίσκεται και εκείνος από το Δεκέμβριο του 2020 στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως θα έχεις εύνοια και ένα «φύλακα Άγγελο» ο οποίος θα σε προστατεύει από τις κακοτοπιές. Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανόν ακόμα και την τελευταία στιγμή τα πράγματα να παίρνουν μία εντελώς διαφορετική τροπή και εκεί που νομίζεις πως όλα «χάθηκαν», αυτό να αλλάζει! Βέβαια θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή και να επιλέξεις με σύνεση τους ανθρώπους που θα εμπιστευτείς καθώς φαίνεται πως μπορεί να σε προσεγγίσουν «άσπονδοι φίλοι» και πρόσωπα τα οποία θα σε γεμίσουν κολακείες όμως θα περιμένουν ανταλλάγματα από εσένα.

Η δυσαρμονική όψη του Δία και του Κρόνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως κατά τη διάρκεια του έτους, ιδιαίτερα τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Ιούνιο πιθανόν να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, τα οποία έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και καιρό.

Ο Ποσειδώνας εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου -επηρεάζοντας αυτούς που έχουν γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- και σου λέει πως πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς κατά διαστήματα θα έχεις την τάση να ωραιοποιείς ανθρώπους και καταστάσεις, κάτι το οποίο θα είναι επιβλαβές για εσένα και τις αποφάσεις σου.

Οι τρεις εκ των τεσσάρων εκλείψεων θα πραγματοποιηθούν μέσα στη χρονιά θα είναι στον άξονα Διδύμων-Τοξότη (26/5 έκλειψη Σελήνης, 10/6 και 4/12 έκλειψη Ηλίου) δείχνοντας πως μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα που αφορούν είτε την οικογένεια είτε τη δουλειά τα οποία ενδεχομένως να είναι αρκετά πιεστικά. Αν έχεις διευθετήσει εκκρεμότητες του παρελθόντος, θα είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς και αυτά τα ζητήματα.

Η μία εκ των τεσσάρων εκλείψεων θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 19/11 και είναι πολύ πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο κάποια οικονομικά ζητήματα, τα οποία θα επηρεάσουν σχέσεις με πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, ώστε να διευθετείς έγκαιρα τέτοιου είδους ζητήματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment