Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εθελοντική αιμοδοσία του 22ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου

Το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 από τις 09:00 έως 13:00 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο του σχολείου, σε συνεργασία με το Αττικό Νοσοκομείο.

Το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 από τις 09:00 έως 13:00 θα πραγματοποιηθεί ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στον χώρο του σχολείου, σε συνεργασία με το Αττικό Νοσοκομείο.

Η ενίσχυση της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, που διατηρούμε για πέμπτη χρονιά, εξαρτάται από όλους εμάς γονείς, συγγενείς και φίλους.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Αττικού Νοσοκομείου, παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν Γενικών Αιματολογικών Εξετάσεων, μία φορά το χρόνο, σε κάθε εθελοντή αιμοδότη, μετά την 2η εθελοντική του αιμοδοσία και εφ` όσον παραμένει ενεργός αιμοδότης. Οι εξετάσεις αυτές μπορεί να γίνονται στο Αττικό Νοσοκομείο (κατόπιν συνεννόησης), χωρίς κανένα κόστος και μόνον με το βιβλιάριο ασθενείας.

Αξίζει τον κόπο για 10΄ απ` τον χρόνο μας να συμμετέχουμε όλοι!

Υποψήφιος αιμοδότης είναι κάθε υγιής άνθρωπος

ενώ υποψήφιοι δέκτες…μπορεί να είμαστε όλοι.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΤΟ Δ.Σ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Χωρίς τρένα το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

Peristeri News

Πρόστιμα 4.000 ευρώ σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι για παραβάσεις τιμών και σήμανσης

Peristeri News

Επίθεση λύκου σε περιπατητή στην Πάρνηθα

Peristeri News

Leave a Comment