Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εσύ πως θες να λειτουργεί η αστυνομία ;

Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ξεκινά από σήμερα ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες.

Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ξεκινά από σήμερα ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, οι οποίοι θα μπορούν να καταθέτουν, μέσω του διαδικτύου, τις προτάσεις τους για τον τρόπο λειτουργίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στόχος είναι η βελτίωση της αστυνομίας, καθώς και οι αναγκαίες κατά τη γνώμη των πολιτών αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν, αλλά και τα οργανωτικά προβλήματα που έχουν παρατηρήσει.

Οι προτάσεις θα κατατίθενται μέσω της διαδικτυακής τοποθεσίας του Υπουργείου – www.yptp.gr – και της ιστοσελίδας της Ελληνικής Αστυνομίας – www.hellenicpolice.gr -, στην ειδική φόρμα που υπάρχει εκεί, με τίτλο «Ανοιχτός Διάλογος με τους πολίτες».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Χωρίς τρένα το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

Peristeri News

Πρόστιμα 4.000 ευρώ σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι για παραβάσεις τιμών και σήμανσης

Peristeri News

Επίθεση λύκου σε περιπατητή στην Πάρνηθα

Peristeri News

Leave a Comment