Viber
PeristeriNews.gr
Media

ΕΣΗΕΑ: Καταγγέλλει «εμπάργκο» της ΕΡΤ στις θέσεις της



Με αφορμή τη συμπλήρωση, αύριο Σάββατο, ενός χρόνου επαναλειτουργίας της ΕΡΤ, η Ένωση Συντακτών σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για μονομερείς ενέργειες σε βάρος των δημοσιογράφων και άλλων εργαζομένων, που προσπαθούν να ακυρώσουν στην πράξη τον νόμο που «άνοιξε» την ΕΡΤ, προσθέτοντας ότι καλλιεργείται κλίμα ανασφάλειας μέσα στο οποίο η δεοντολογία μοιάζει περιττή πολυτέλεια.

Η ΕΣΗΕΑ επισημαίνει ότι η νέα διοίκηση της ΕΡΤ έχει επιβάλει «εμπάργκο» στις θέσεις της Ένωσης Συντακτών και γενικότερα του δημοσιογραφικού κλάδου με «αποκορύφωμα τη χθεσινή απόπειρα παραπλάνησης της κοινής γνώμης για τα δημοσιογραφικά Ταμεία, χωρίς μάλιστα, τον παραμικρό αντίλογο, ώστε η κοινή γνώμη να μάθει την αλήθεια».

Τέλος, η Ένωση Συντακτών επισημαίνει προς τη διοίκηση της ΕΡΤ «ότι μόνο την πλουραλιστική ενημέρωση δεν υπηρετούν αυτές οι πρακτικές της» υπογραμμίζοντας ότι «η σημερινή ΕΡΤ, δυστυχώς, δεν είναι αυτή για την οποία παλεύουν οι εργαζόμενοι, η κοινωνία και οι χιλιάδες αλληλέγγυοι».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η Netflix εξαγόρασε τη Warner Bros Discovery

Peristeri News

Η Daily Mail εξαγοράζει την Telegraph

Peristeri News

Κλείνουν σε όλη την Ευρώπη τα κανάλια του MTV

Peristeri News

Leave a Comment