Για την Υγεία και το Πάρκο “Αντώνης Τρίτσης”…
Το έντονο ενδιαφέρον της για την Δυτική Αθήνα και τα προβλήματά της, έδειξε για μια ακόμα φορά η Βουλευτής Β’ Αθήνας, Τάνια Ιακωβίδου.
Η κα Ιακωβίδου με ερωτήσεις της στην τελευταία συνεδρίαση του Ελληνικού Κοινοβουλίου ζήτησε από τους υπουργούς Υγείας και Περιβάλλοντος να της απαντήσουν για σημαντικά θέματα που αφορούν τις περιοχές μας.
Συγκεκριμένα η Βουλευτής αναφέρθηκε στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» ως προς την αναγκαιότητα για αποκατάσταση και ανάδειξή του αλλά και για την ανάγκη ίδρυσης ενός Αστικού Τύπου Κέντρου Υγείας το οποίο θα προσφέρει Πρώτες βοήθειες σε αυτούς που έχουν ανάγκη.
Πραγματικά άξιες θαυμασμού οι πρωτοβουλίες της κας Ιακωβίδου που αναζητά και προσπαθεί να επιλύσει τα προβλήματά στα Δυτικά της Αθήνας εκεί όπου είναι πραγματικά περισσότερα και πιο δύσκολα.


