Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ερντογάν: Το πρωθυπουργικό κτήριο ήταν γεμάτο κατσαρίδες

Την ανέγερση του νέου υπερπολυτελούς προεδρικού μεγάρου, όπου διαμένει, υπερασπίστηκε ο Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας ότι το κτήριο της πρωθυπουργίας ήταν γεμάτο κατσαρίδες.

Την ανέγερση του νέου υπερπολυτελούς προεδρικού μεγάρου, όπου διαμένει, υπερασπίστηκε ο Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας ότι το κτήριο της πρωθυπουργίας ήταν γεμάτο κατσαρίδες.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στα δίκτυα A Haber και ATV, ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερεε ότι οι τουαλέτες του πρωθυπουργικού γραφείου, που σήμερα παραμένει άδειο, ήταν γεμάτες με κατσαρίδες.

«Αρμόζει ένα τέτοιο γραφείο στον πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Τουρκίας; Δεν τίθεται θέμα σπατάλης όταν πρόκειται για εκπροσώπηση», σημείωσε.

Ο Ερντογάν κατηγορείται για υπερβολική σπατάλη δημόσιου χρήματος καθώς επί πρωθυπουργίας του κατασκευάστηκε το νέο προεδρικό μέγαρο 200.000 τ.μ. και 1.150 δωματίων, το οποίο στοίχισε 490 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ίδιος μετακόμισε εκεί όταν εξελέγη πρόεδρος τον Αύγουστο. Το παλαιό προεδρικό μέγαρο παραχωρήθηκε στον πρωθυπουργό.

Οι επικριτές του καταγγέλλουν ότι το νέο μέγαρο κατασκευάστηκε παράνομα σε προστατευόμενη έκταση.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford στην Κρήτη

Peristeri News

Γερμανία: Επανεξελέγη πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ο Φρίντριχ Μερτς

Peristeri News

Πέθανε ο εμβληματικός αγωνιστής αιδεσιμότατος Τζέσε Τζάκσον

Peristeri News

Leave a Comment