Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ερντογάν: Δεν θα αγνοήσουμε το αίτημα για θανατική ποινή



«Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε αυτό το αίτημα», ανέφερε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απευθυνόμενος σε πλήθος πολιτών που φώναζε υπέρ της επαναφοράς της θανατικής ποινής.

Ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους επανέλαβε ότι δεν μπορεί να καθυστερήσει άλλο την επαναφορά του μέτρου της θανατικής ποινής και ότι θα συζητήσει το θέμα αυτό με τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Νωρίτερα ο κ. Ερντογάν είχε σημειώσει ότι θα συνεχιστεί η εκκαθάριση του ιού, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, από όλους τους κρατικούς θεσμούς.

Δάκρυσε ενώ εκφωνούσε επικήδειο

Ο κ. Ερντογάν δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στην κηδεία ενός άνδρα, που σκοτώθηκε μαζί με τον γιο του κατά την εκδήλωση της απόπειρας πραξικοπήματος, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσαν τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Το θύμα ήταν ο Τούρκος διαφημιστής και φίλος του Ερόλ Ολτσάκ, και σκοτώθηκε μαζί με τον 16χρονο γιο του τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο από τους υποστηρικτές των πραξικοπηματιών.

«Δεν μπορώ πλέον να μιλήσω. Συλλυπητήρια στην χώρα μας» είπε ενώ εκφωνούσε επικήδειο λόγο και ξέσπασε σε κλάματα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τουρκία: Νέο μπαράζ συλλήψεων δημάρχων και στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Peristeri News

Αιγυπτιακό ΥΠΕΞ: Δεν αλλάζει πουθενά το καθεστώς της Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά

Peristeri News

Γαλλία: Τέλος το κάπνισμα στις παραλίες, τα πάρκα και έξω από τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment