Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ερευνώνται οι καταγγελίες για τα μυστικά κονδύλια

Διπλασιασμό των μυστικών κονδυλίων που διατέθηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών το 2011 κατήγγειλε η βουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, στην κατάθεσή της στον οικονομικό εισαγγελέα κ. Σπ. Μουζακίτη.

Διπλασιασμό των μυστικών κονδυλίων που διατέθηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών το 2011 κατήγγειλε η βουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, στην κατάθεσή της στον οικονομικό εισαγγελέα κ. Σπ. Μουζακίτη, που ερευνά την υπόθεση.

Αλλά και το 2010, σύμφωνα και με τις ερωτήσεις της κ. Βόζεμπεργκ στην Βουλή, από τα 18 εκατ. ευρώ που είχαν προϋπολογιστεί δόθηκαν τελικά 68 εκατομμύρια, υπέρβαση 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Την ίδια χρονιά, σύμφωνα με τη βουλευτή, διατέθηκαν και άλλα 8 εκατομμύρια ευρώ από άλλο κωδικό του προϋπολογισμού.

Η κ. Βόζεμπεργκ είναι η τρίτη μάρτυρας που καταθέτει για τα μυστικά κονδύλια. Την περασμένη Τετάρτη κατέθεσε στον εισαγγελέα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών κ. Ι. Α. Ζέπος, ενώ ως πρώτος μάρτυρας κατέθεσε για την υπόθεση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας.

Το θέμα των μυστικών κονδυλίνων και της απαγόρευσης από το νόμο να δίνονται στοιχεία για αυτά ακόμα και στην Βουλή, έθεσε την Δευτέρα ο κ. Τσίπρας και στη συνάντησή του με την ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment